search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:16
MENU CLOSE

Ελληνίδα μάνα κυνηγάει το παιδί της με το… ταπεράκι μέσα στη θάλασσα – Χαμός στα social με τη φωτό: «Έτσι ξεκίνησε ο Γιαννιώτης»

17.08.2016 13:09
Ελληνίδα μάνα κυνηγάει το παιδί της με το... ταπεράκι μέσα στη θάλασσα - Χαμός στα social με τη φωτό: «Έτσι ξεκίνησε ο Γιαννιώτης» - Media

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media με την φωτογραφία της “παραδοσιακής” Ελληνίδας μάνας που κυνηγάει το παιδί της με το ταπεράκι για να το ταϊσει μέσα στη θάλασσα, με αφορμή το αργυρό μετάλλιο του Σπύρου Γιαννιώτη.

Οι χρήστες του twitter συνδύασαν τα δυο γεγονότα κι έβαλαν τη φαντασία τους να δουλέψει, με συνέπεια να προκύψουν χιουμοριστικά σχόλια. 

 «-Σπύρο, έλα να φας δεν γλιτώνεις που να κολυμπάς μια ώρα. -Δεν έρχομαι κι ας κολυμπάω δυο. Η αρχή του #gianniotis», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα ένας από αυτούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:15