search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Διακοπές στο Αίγιο κάνει ο οσκαρικός Αλεξάντερ Πέιν (Photos)

17.08.2016 13:29
Διακοπές στο Αίγιο κάνει ο οσκαρικός Αλεξάντερ Πέιν (Photos) - Media

 

Καθημερινές είναι τις τελευταίες ημέρες, οι εμφανίσεις του βραβευμένου σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Αλεξάντερ Πέιν, στο Αίγιο που αποτελεί τόπο καταγωγής της μητέρας του, σύμφωνα με το protionline.gr.

Σε λίγες μέρες άλλωστε και συγκεκριμένα την προσεχή Πέμπτη 18 Αυγούστου, ο Οσκαρικός σκηνοθέτης, θα τιμηθεί με τον τίτλο του «Επίτιμου Δημότη Αιγιαλείας» και θα αναγορευθεί σε «Πρεσβευτή της Αιγιαλείας» για την Τέχνη και τον Πολιτισμό, σε ειδική εκδήλωση του δήμου και της ΔΗΚΕΠΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου. Την εκδήλωση θα τιμήσουν  με την παρουσία τους σκηνοθέτες, ηθοποιοί και οινοποιοί, καθώς και τα ΜΜΕ, σε μια βραδιά συνύπαρξης τέχνης, πολιτισμού, γεύσεων, οίνου και εξαιρετικών μουσικών ακουσμάτων μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αφού η βραδιά συμπίπτει με την πανσέληνο του Αυγούστου.

Για την ώρα πάντως, ο Αλεξάντερ Πέιν απολαμβάνει τις ομορφιές της Αιγιάλειας, συνοδευόμενος από την Αιγιώτισσα σύζυγό του, Μαρία Κοντού. Κατι ανάλογο έγινε και το απόγευμα του Σαββάτου 13 Αυγούστου, όπου ο βραβευμένος σκηνοθέτης απόλαυσε το μπάνιο του στα καταγάλανα νερά της Αλυκής, εκεί όπου τον συνέλαβε ο φακός του protionline, μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τη νεανική παρέα τους!

Πηγή: protionline.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52