search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:07
MENU CLOSE

Η κλήρωση του Μουντιάλ

05.12.2009 02:59

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε… Κάτι από 1994 θύμισε στους Έλληνες φιλάθλους η κλήρωση του Μουντιάλ του καλοκαιριού.Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο, τον δεύτερο, με τη Αργεντινή και τη Νιγηρία, όπως και στην παρθενική της συμμετοχή στις ΗΠΑ. Ελπίζουμε όλοι τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα από εκείνη την τραυματική εμπειρία. Τον όμιλο συμπληρώνει η Νότιος Κορέα.

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε… Κάτι από 1994 θύμισε στους Έλληνες φιλάθλους η κλήρωση του Μουντιάλ του καλοκαιριού.

Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο, τον δεύτερο, με τη Αργεντινή και τη Νιγηρία, όπως και στην παρθενική της συμμετοχή στις ΗΠΑ. Ελπίζουμε όλοι τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα από εκείνη την τραυματική εμπειρία. Τον όμιλο συμπληρώνει η Νότιος Κορέα.

Η “γαλανόλευκη” κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου με την Κορέα στο Πορτ Ελίζαμπεθ, συνεχίζει στις 17 με τη Νιγηρία στο Μπλουμφόντεν και ολοκληρώνει τον όμιλο στις 22 με την Αργεντινή στο Πολοκουάνε. Όμιλος – φωτιά της Βραζιλίας η κλήρωση του Μουντιάλ στο Κέϊπ Τάουν ανέδειξε και έναν πολύ δύσκολο όμιλο, τον Ζ’ με αντιπάλους τη Βραζιλία, την Ακτή Ελεφαντοστού, την Πορτογαλία και την Βόρειο Κορέα.

Οι υπόλοιποι όμιλοι:

Α’ Όμιλος:

Νότιος Αφρική, Μεξικό, Ουρουγουάη, Γαλλία.

Γ’ Όμιλος:

Αγγλία, ΗΠΑ, Αλγερία, Σλοβενία.

Δ’ Όμιλος:

Γερμανία, Αυστραλία, Γκάνα, Σερβία.

Ε’ Όμιλος:

Ολλανδία, Ιαπωνία, Καμερούν, Δανία.

Στ’ Όμιλος:

Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Παραγουάη, Σλοβακία.

Ζ’ Όμιλος:

Ισπανία, Ονδούρα, Χιλή, Ελβετία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:06