search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42
MENU CLOSE

Επέστρεψε Ελλάδα ο Γιαννιώτης: «Νιώθω ολοκληρωμένος και σταματάω» (Video)

18.08.2016 09:25
Επέστρεψε Ελλάδα ο Γιαννιώτης: «Νιώθω ολοκληρωμένος και σταματάω» (Video) - Media

 

Με ένα πλατύ χαμόγελο δικαίωσης ο Σπύρος Γιαννιώτης επέστρεψε με το ασημένιο μετάλλιο από το Ρίο επιβεβαιώνοντας πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. «Νιώθω γεμάτος», τόνισε ο 36χρονος κολυμβητής.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης εξεπλάγη από την υποδοχή κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από το Ρίο με το ασημένιο μετάλλιο στα 10χλμ. ανοιχτής θάλασσας. Ο 36χρονος κολυμβητής, που συνοδευόταν από την Κέλλυ Αραούζου που τερμάτισε ενδέκατη στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, επιβεβαίωσε πως αποσύρεται πλήρης εμπειριών και επιτυχιών.

Για την υποδοχή του δεν στήθηκε καμία ειδική τελετή. Ωστόσο στην έξοδο της αίθουσας αφίξεων του Ελ. Βενιζέλος βρισκόταν πλήθος κόσμου, καθώς και πολλοί δημοσιογράφοι. Αξίζει όμως να σημειωθεί πως κανείς επίσημος δεν εμφανίστηκε να υποδεχθεί τον αργυρό Ολυμπιονίκη…

«Είναι μια απίστευτη ικανοποίηση. Τόσα χρόνια προσπάθειας και απωθημένου έγιναν πραγματικότητα. Είναι μια δικαίωση για μένα. Όταν προσπαθείς για κάτι κι έρχεται μετά από τόσα χρόνια είναι κάτι μοναδικό. Υπομονή κι επιμονή. Δεν περιγράφεται η χαρά μου. Είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είναι η καλύτερη στιγμή μακράν», τόνισε.

«Ήξερα ότι ήταν η τελευταία μου κούρσα κι έδωσα παραπάνω από ό,τι είχα. Έκλεισα τα μάτια μου γιατί ήταν τόσο έντονος ο πόνος, αλλά ήταν μεγάλη και η επιθυμία μου γι’ αυτό το μετάλλιο», πρόσθεσε.

Όσο για την απόφασή του να μη γίνει ένσταση για το τελικό αποτέλεσμα; «Ο Ολλανδός ακούμπησε πρώτος το χέρι του στο φίνις κι εγώ ήμουν δεύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί στόχος μου ήταν το μετάλλιο και το κατάφερα. Ήταν κάτι τόσο όμορφο, κάτι συγκλονιστικό», δήλωσε.

Η επόμενη μέρα δεν θα τον βρει ενεργό σε επίπεδο πρωταθλητισμού. «Είναι πολύ ωραίο να σταματάς ψηλά. Είχα πει κι από πριν πως θα σταματούσα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Νιώθω ολοκληρωμένος σαν αθλητής και θα ήμουν ακόμη και χωρίς το μετάλλιο. Η ολοκλήρωση της καριέρας μου με αυτό το μετάλλιο ήταν ό,τι καλύτερο. Θα μείνω στον αθλητισμό. Είναι μέρος της ζωής μου για 30 χρόνια και θα συνεχίσω από κάποιο άλλο πόστο. Τώρα θέλω να ξεκουραστώ και μετά θα δούμε», ανέφερε.

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42