search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:29
MENU CLOSE

Αίγινα: Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο καπετάνιο της λάντζας (Photos)

18.08.2016 13:02
Αίγινα: Το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο καπετάνιο της λάντζας (Photos) - Media

 

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης, το μικρό ψαροχώρι της Πέρδικας αποχαιρέτησε το πρωί της Πέμπτης τον καπετάνιο της λάντζας, που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα της περασμένης Τρίτης, σύμφωνα με το saronicmagazine.com.

Φίλοι και συγγενείς, ολόκληρο το χωριό, βρέθηκε στην εκκλησία της Παναγίτσας,  λίγα μέτρα μακριά από όπου έδενε το τουριστικό πλοιάριο,  για να ακολουθήσει την νεκρώσιμη τελετή.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης,  ο καπετάνιος Στέλιος Τρίμης δέχθηκε τρία μοιραία χτυπήματα, που τον έριξαν αναίσθητο στην θάλασσα. Αιτία του θανάτου του ο πνιγμός.

Οι δύο γιοι του άτυχου κυβερνήτη όσο και τα αδέλφια του ξεσπώντας σε λυγμούς ακολούθησαν την εκφορά του νεκρού έως το νεκροταφείο της Πέρδικας. Δύο μέρες μετά το τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, η ταβέρνα της οικογένειας σήμερα άνοιξε τις πύλες για να υποδεχτεί όλους όσοι συμμετείχαν στο πένθος.

Τα υπόλοιπα τουριστικά πλοιάρια δεν αποπλέουν από το λιμάνι της Πέρδικας. Με δάκρυα στα μάτια οι καπετάνιοι και ψαράδες αποχαιρέτησαν από τα πλοία τους,  με συριγμούς τον συνάδελφο και συντοπίτη τους.

Η θέση της λάντζας «Αντωνια» παραμένει κενή.

Πηγή: saronicmagazine.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:28