search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Ευρωπαίος Παναθηναϊκός – «Κατάπιε» 3-0 την Μπρόντμπι και αγκάλιασε τον όμιλο Europa

18.08.2016 19:53
Ευρωπαίος Παναθηναϊκός - «Κατάπιε» 3-0 την Μπρόντμπι και αγκάλιασε τον όμιλο Europa - Media

 

Ο Παναθηναϊκός αγκάλιασε την πρόκριση στον όμιλο του Europa, με το 3-0 επί της Μπρόντμπι στην Λεωφόρο. Οι Δανοί ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες. Δυο γκολ ο Μπεργκ, ένα ο Λεντέσμα. 

Με αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών, με την πρώτη αποβολή των Δανών από το 32′, η ομάδα του Στραματσόνι δεν έπρεπε να κάνει τίποτα λιγότερο απ’ όσα τελικά έπραξε.

Έφτασε σε τρία γκολ (45′ + 2′ και 84′ Μπεργκ, 54′ Λεντέσμα πέναλτι), θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα, αλλά πηγαίνει πλέον στη ρεβάνς με προβάδισμα που προσφέρει αρκετά μεγάλη ασφάλεια για την επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δη του Γιουρόπα Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπής (58′ Λέτο), Ιβανόφ, Ζέκα, Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Γουακάσο (73′ Βιγιαφάνιες), Μπεργκ (85′ Ρινάλντι)

Μπρόντμπι: Ρόννου, Λάρσον, Άλμπρεχτσεν, Ρόκερ, Κρονέ, Νόργκααρντ, Πίρι, Χουλσάγκερ, Μουχτάρ (46′ Γιούλσγκαρντ), Πούκι (53′ Τόπελ), Βίλτσεκ (72′ Χέρμανσον).

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12