search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Ο Σεμπά βγάζει εισιτήριο για Europa στον Ολυμπιακό, 1-0 την Αρούκα στην Πορτογαλία

18.08.2016 20:51
Ο Σεμπά βγάζει εισιτήριο για Europa στον Ολυμπιακό, 1-0 την Αρούκα στην Πορτογαλία - Media

 

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 1-0 εκτός έδρας την πορτογαλική Αρούκα και αύξησαν κατακόρυφα τις πιθανότητες για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο στην ρεβάνς στο Γ. Καραϊσκάκης.  

Στο 27′ ο Καμπιάσο έκανε μια εξαιρετική μπαλιά 30 μέτρων στον Πάρντο, ο οποίος γύρισε στον Σεμπά και με πλασέ ο Ολυμπιακός πέτυχε το χρυσό γκολ.

Με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο τους, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σημάδια ώστε να αφήσουν πίσω τους ό,τι συνέβη στα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβάρ και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο α’ ημίχρονο και παίζοντας για την ουσία και μόνο στο β’ μέρος. 

Aρούκα (4-3-3): Μπρακάλι – Άντερσον Λουίς, Ζούμπαλ, Μπάστο, Καρλέτο (59′ Ντε Ζεσούς) – Κοέλιο, Νουνίνιο, Γκοϊάνο (75′ Κριβελάρο) – Αρτούρ (69′ Αντρέ Σάντος), Ματέους, Γκονζάλες 

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Καπίνο – Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια – Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς – Σεμπά (88′ Ντουρμάζ), Ντομίνγκες (72′ Ανδρούτσος), Πάρντο (90′ Ζντιέλαρ) – Ιντέγε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:36