search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:43
MENU CLOSE

Οι γυμνοί «Ολυμπιακοί Αγώνες» του Ρίο στη μνήμη των αρχαίων Ελλήνων (Photos)

20.08.2016 16:59
Οι γυμνοί «Ολυμπιακοί Αγώνες» του Ρίο στη μνήμη των αρχαίων Ελλήνων (Photos) - Media

 

Ένα διαφορετικό είδος Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ρίο με σκοπό να αποδώσει φόρο τιμής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα, όπου όλοι οι αθλητές αγωνίζονταν γυμνοί.

Μεγάλη είναι η γκάμα των αθλημάτων στα οποία αγωνίζονται οι γυμνιστές αθλητές, όπως  το ποδόσφαιρο, το beach volley, η κολύμβηση, το τρέξιμο, το βάδην και το… σέρφινγκ, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Τα αθλήματα διοργανώνονται στην παραλία γυμνιστών Αμπρίκο και αποτελούν μια ιστορική αναδρομή των αρχαίων Ελλήνων αθλητών που αγωνίζονταν γυμνοί για να τιμήσουν τους Θεούς.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι ευπρόσδεκτοι οι άνθρωποι όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτου βάρους και ύψους.

Οι γυμνοί «Ολυμπιακοί Αγώνες» πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο στην παραλία Αμπρίκο, από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα και θα λήξουν στις 18 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα με την τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:42