search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Η απίστευτη αντίδραση της Στεφανίδη, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (Video)

21.08.2016 08:47
Η απίστευτη αντίδραση της Στεφανίδη, όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο (Video) - Media

Η αθλήτρια είχε τυλιχθεί με την Ελληνική σημαία, είχε γυρίσει την πλάτη της και δεν κοίταζε την προσπάθεια της Αμερικανίδας στο 4.90.

 

 

Η αθλήτρια είχε τυλιχθεί με την Ελληνική σημαία, είχε γυρίσει την πλάτη της και δεν κοίταζε την προσπάθεια της Αμερικανίδας στο 4.90.

Βρισκόταν μια ανάσα από το χρυσό. Είχε περάσει το 4.85 με την πρώτη και η αντίπαλος της με τη δεύτερη. Είχε πλεονέκτημα. Η Αμερικανίδα το ήξερε αυτό και επιχείρησε να περάσει τα 4.90 για να κερδίσει εκείνη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, τυλίχθηκε με την Ελληνική σημαία, απομακρύνθηκε από το στρώμα και γύρισε την πλάτη. Είχε το πρόσωπο σκυμμένο προς την εξέδρα. Η Αμερικανίδα πήρε φόρα, πήδηξε, έκανε ένα πολύ καλό άλμα αλλά τελευταία στιγμή (ευτυχώς για εμάς) το γόνατο της έριξε τη δοκό.

Το γήπεδο ξέσπασε σε κραυγές. Η Ελλάδα, η Στεφανίδη ήταν χρυσή ολυμπιονίκης. Η ίδια δεν ήξερε εάν ζητοκραυγάζουν για εκείνη ή επειδή η Αμερικάνα πέρασε το 4.90. Τότε πετάχτηκε ο σύζυγος της και την αγκάλιασε. Η Στεφανίδη έκπληκτη σαν να μην το πίστευε γύρισε και είδε τι είχε συμβεί. Η αντίδραση της είναι εκπληκτική 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:59