search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:34
MENU CLOSE

Έξαλλοι οι Τούρκοι με τον Μπιλάλ Ερντογάν- Τον κατηγορούν για απρέπεια έναντι των θυμάτων του Γκαζίαντεπ (Video)

22.08.2016 12:33
Έξαλλοι οι Τούρκοι με τον Μπιλάλ Ερντογάν- Τον κατηγορούν για απρέπεια έναντι των θυμάτων του Γκαζίαντεπ (Video) - Media

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Τουρκίας η παρατήρηση πως στο βίντεο όπου ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρεται στην δολοφονική επίθεση στο Γκαζίαντεπ,  ο γιος του προέδρου Ερντογάν, Μπιλάλ, γελάει και δεν παραμένει σοβαρός κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του πατέρα του.

Το βίντεο δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μιλάει στους δημοσιογράφους μετά την έξοδό του από το δημαρχιακό μέγαρο της Κωνσταντινούπολης. Ο Τούρκος πρόεδρος κάνει δήλωση αναφορικά με την επίθεση αυτοκτονίας του ISIS και λέει πως πολλά παιδιά έχασαν τη ζωή τους και πως πολλες οικογένειες επλήγησαν από αυτή την τρομοκρατική επίθεση. Ωστόσο, όπως είναι εμφανές ο γιος του ,που τον συνόδευε στην επίσκεψη,  γελάει και να έχει μια συζήτηση με άλλους.

Το βίντεο έχει αρχίσει να γίνεται viral  μεταξύ των Τούρκων χρηστών με πολλούς να ζητούν από τον Πρόεδρο Ερντογάν να  ζητήσει από το γιο του να απολογηθεί δημόσια για την συμπεριφορά αυτή την οποία θεωρούν «απρεπή» προς τα θύματα της επίθεσης.  


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:32