search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:12
MENU CLOSE

«Πατριωτικό καθήκον» η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

14.06.2011 14:03
«Πατριωτικό καθήκον» η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου - Media

«Για τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αποτελεί πατριωτικό καθήκον να ανταποκριθούν στο ζήτημα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

«Για τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αποτελεί πατριωτικό καθήκον να ανταποκριθούν στο ζήτημα του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

«Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα παραίτησης των βουλευτών. Έχουν την αγωνία τους και τις ενστάσεις τους. Θεμιτό είναι αυτό, αλλά μπροστά στο πατριωτικό καθήκον οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ανταποκριθούν, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Επίσης πρόσθεσε ότι χρειάζεται από όλους νηφαλιότητα, ψυχραιμία και σύνεση.

Αναφορικά με τη στάση του βουλευτή Αλέξανδρου Αθανασιάδη ο κ. Πεταλωτής απέφυγε να την σχολιάσει και σημείωσε ότι όλοι κατανοούν τη δύσκολη κατάσταση κι οι βουλευτές το έχουν αποδείξει.

Για τα εξώδικα που έχουν αποσταλεί σε ορισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι «δεν χρειάζονται εξώδικα για να ασκηθούν πιέσεις και το αίσθημα ευθύνης τους δεν επηρεάζεται από τέτοιες ενέργειες».

Στο μεταξύ, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:10