search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Στενή συνεργασία Ρωσίας – Κίνας για τη δρομολόγηση «νέας τάξης πραγμάτων»

23.08.2016 04:43
Στενή συνεργασία Ρωσίας - Κίνας για τη δρομολόγηση «νέας τάξης πραγμάτων» - Media

 

Επί τη βάσει των κοινών τους θέσεων σε πολλά τρέχοντα ανοιχτά ζητήματα των διεθνών σχέσεων, η Ρωσία και η Κίνα θα πρέπει να συνεργαστούν στο πλαίσιο της ομάδας των χωρών G20, προκειμένου να δρομολογήσουν μία νέα τάξη πραγμάτων στην παγκόσμια οικονομία, σύμφωνα με τον Αντρέι Κορτουνόφ, γενικού διευθυντή του Ρωσικού Συμβουλίου Διεθνών Θεμάτων.

Το αναφερόμενο συμβούλιο, λειτουργεί ως “δεξαμενή σκέψης,” υποστηρίζοντας τις δράσεις του ρωσικού υπουργείου των Εξωτερικών.

Η ανάγκη επαναπροσδιορισμού των ισορροπιών στην παγκόσμια οικονομία, θα είναι ένα από τα κεντρικά θέματα στην ατζέντα των εργασιών της διάσκεψης των G20 για το 2016, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, στην πόλη Χανγκτσόου, που βρίσκεται στα ανατολικά της Κίνας.

“Όσο οι μεταρρυθμίσεις αυτές καθυστερούν, τόσο μεγαλώνει το ρίσκο για νέες κρίσεις και αστάθεια στην παγκόσμια οικονομία,” τονίζει ο Καρτούνοφ.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33