search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:55
MENU CLOSE

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 15 Ιουνίου

14.06.2011 14:43
Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Τετάρτη, 15 Ιουνίου - Media

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω απεργίας, την Τετάρτη,15 Ιουνίου (παραμονή του Αγίου Μνημονίου, μεγάλη η χάρη του…) με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Πολιτικό μπλακ άουτ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο που είναι στις πλατείες.

Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω απεργίας, την Τετάρτη,15 Ιουνίου (παραμονή του Αγίου Μνημονίου, μεγάλη η χάρη του…) με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Πολιτικό μπλακ άουτ» και αναλυτικό ρεπορτάζ για τη δημοσκοπική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ και τον κόσμο που είναι στις πλατείες. Οι βουλευτές είναι στο στόχαστρο της κοινωνίας, αλλά και της κυβέρνησης που πιέζεται από τη γενική απεργία και αναθεωρεί το σενάριο για την ενίσχυσή της με τεχνοκράτες. (Σελ. 3,4,5,9,10,11)

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Συνθήκες αποσύνθεσης βιώνει αυτές τις μέρες το ΠΑΣΟΚ, όπου οι υπόγειες διεργασίες για τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών δίνουν και παίρνουν. Την ίδια ώρα αβέβαιο παραμένει το θέμα της υπερψήφισης του μεσοπρόθεσμου με πάνω από 20 βουλευτές να φέρονται ως «ύποπτοι» καταψήφισής του. (Σελ. 10-11)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Νέο δάνειο με κατάληξη την ελεγχόμενη πτώχευση. Αναλυτικό ρεπορτάζ και πληροφορίες για τις μεθοδεύσεις που οδηγούν τη χώρα στη χρεοκοπία με τους όρους των δανειστών. (Σελ. 4,5)

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ: Ποιοι ξένοι γυροφέρνουν τα ελληνικά φιλέτα. Όλα τα στοιχεία για τις δημόσιες επιχειρήσεις που ξεπουλιούνται και τους μνηστήρες που κάνουν ουρά έξω από το γραφείο του ΓΑΠ (που έχει και τα γενέθλιά του αύριο…)  (Σελ.18-20)

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ: Μια (αμερικάνικη) ματιά μέσα από τις αναλύσεις του Stratfor και του αμερικάνικου Τύπου για τον άγριο πόλεμο που εξελίσσεται στην πλάτη μας από ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα για τον έλεγχο της Ευρώπης. (Σελ. 44-45)

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: Όλες οι λεπτομέρειες για το σκηνικό ρήξης, τους εκβιασμούς και τα διλήμματα.  (Σελ. 57)

ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ art». Η ταλαντούχα μουσικός της νέας γενιάς Μόνικα κατεβαίνει στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, αλλά πριν δίνει το «παρών» στους «Αγανακτισμένους» συνειδητοποιώντας ότι θα ζήσει μαζί με όλους τους νέους τις συνέπειες μια κατεστραμμένης μηχανής που παρήγαγε κάποτε πολιτισμό. Ακόμη: Η θεατρική «τρελή ελπίδα» της Αριάν Μνουσκίν, οι ακροβάτες του χορού Momix  σε πανελλαδική περιοδεία και αναλυτικό ρεπορτάζ για τις θεατρικές επιχορηγήσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44