search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:16
MENU CLOSE

Ο Μπολτ ξαναχτυπά – Νέα έξαλλη βραδιά στο Λονδίνο (Video-Photos)

23.08.2016 11:07
Ο Μπολτ ξαναχτυπά - Νέα έξαλλη βραδιά στο Λονδίνο (Video-Photos)  - Media

Ο Γιουισέιν Μπολτ εμφανίστηκε σε φωτογραφίες να φιλάει μια νεαρή κοπέλα σε ένα νυχτερινό κλαμπ του Ρίο, να βρίσκεται στο κρεβάτι με μια 20χρονη φοιτήτρια, και να παρτάρει έξαλλα μέχρι το πρωίας για τα γενέθλιά του.

Και τώρα, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ βγήκε και για ένα δεύτερο έξαλλο βράδυ και φωτογραφήθηκε να είναι τριγυρισμένος από ένα πλήθος πανέμορφων γυναικών σε ένα κλαμπ του Λονδίνου.

Ο Μπολτ συναντήθηκε φίλους στο κλαμπ του Λονδίνου Cirque le Soir την Δευτέρα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς ανέβηκε πάνω στην σκηνή και τραγούδησε στους θαυμαστές του.

Ήταν… περικυκλωμένος από πανέμορφες γυναίκες μέσα στο κλαμπ, ενώ αργότερα πολλές από αυτές έκαναν μια ουρά έξω – από ότι φαίνεται περιμένοντας να μπουν σε σε ένα ταξί για να μεταφερθούν όλες σε άλλο μέρος.

«Του δώσαμε το μικρόφωνο και έλεγε σε όλους ότι πριν δυό μέρες είχε τα γενέθλιά του», δήλωσε στην MailOnline σερβιτόρα του κλαμπ.

Σύμφωνα με την Sun, μια ομάδα γυναικών φωτογραφήθηκαν αργότερα να σχηματίζουν μια σειρά για να μπουν σε ένα ταξί, γύρω στις 5:30 π.μ., που ύστερα ακολούθησε το αυτοκίνητο του Τζαμαϊκανού σπρίντερ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15