search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Η πτώση του Pokemon – «Φούσκα» που έσκασε, λένε αναλυτές (Photos)

23.08.2016 15:16
Η πτώση του Pokemon - «Φούσκα» που έσκασε, λένε αναλυτές (Photos) - Media

 

Το Pokemon Go αρχίζει να χάνει τη μάχη για το μερίδιο της αγοράς των mobile games, σύμφωνα με την Axiom Capital Management.

Γι αυτό το λόγο, σύμφωνα με τον αναλυτή της εταιρείας Victor Anthony, οι επενδυτές και τα στελέχη των Facebook, Instagram, Tinder, Twitter και Snapchat μπορούν να χαλαρώσουν, αφού ανησυχούσαν πως οι χρήστες τους θα περνούσαν πολύ ώρα στο Pokemon Go.

Ο αρχικός ενθουσιασμός για το Pokemon Go και γενικότερα για το παιχνίδι με τη χρήση Augmented Reality είχε ωθήσει τις μετοχές της Nintendo στα ύψη.

Παρόλα αυτά, τα δεδομένα εταιρειών όπως Sensor Tower, SurveyMonkey και Apptopia δείχνουν πως τα downloads, οι καθημερινοί χρήστες και ο χρόνος που περνάνε στην εφαρμογή έχουν πάρει την κατιούσα.

Εφόσον, λοιπόν, η πτώση συνεχιστεί, σύμφωνα με τους αναλυτές, θα τεθεί σε αμφισβήτηση το Augmented Reality gaming, και όχι μόνο το Pokemon Go.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08