search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:56
MENU CLOSE

Οι ένστολοι θα «υποδεχθούν» τον Τσίπρα στη ΔΕΘ

23.08.2016 16:15
Οι ένστολοι θα «υποδεχθούν» τον Τσίπρα στη ΔΕΘ - Media

Οι ένστολοι προετοιμάζουν «θυρυβώδη υποδοχή» ενόψει της επίσκεψης  του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ), στις 9 Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα δώσουν δυναμικό «παρών»  με συγκέντρωση διαμαρτυρίας  ανήμερα της παρουσίας του Πρωθυπουργού στη Συμπρωτεύουσα, στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου και πορεία προς το Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου και πρόκειται να μιλήσει ο κύριος Τσίπρας.

Αυτό αποφάσισαν τα προεδρία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης με αντικείμενο συζήτησης την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την άμεση αναδρομική αποκατάσταση των μισθοδοτικών και συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων.

Παράλληλα, δρομολογείται ήδη η συνάντηση των προέδρων των Ομοσπονδιών με τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης, προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες τάχιστα.

«Η συμμόρφωση της Κυβέρνησης θα πρέπει να είναι άμεση και καθολική. Δεν υπάρχει ανοχή!! Πόσο άλλο, όταν η άποψη των Κυβερνώντων είναι ήδη εκπεφρασμένη από την εποχή της αντιπολίτευσής τους.», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των συνδικαλιστικών ενώσεων στα Σώματα Ασφαλείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:48