search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:42
MENU CLOSE

Ο Δήμος Πειραιά απαντά στις κατηγορίες της κόρη Μπάρκουλη

24.08.2016 11:29
«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης ήταν ο μοναδικός που με είδε ως παιδί» - Media

 

Στο νεκροταφείο της Μεταμορφωσης θα ταφεί τελικά ο Ανδρέας Μπάρκουλης, με  την κόρη του ηθοποιού να υποστηρίζει πως κανείς από την πολιτεία δεν ενδιαφέρθηκε για την κηδεία του Αντρεά Μπάρκουλη. Στις κατηγορίες της Βίκη Μπάρκουλη απαντά ο Δήμος Πειραια.

Όπως αναφέρει το piraeuspress.gr, η οικογένεια Μπάρκουλη απευθύνθηκε πριν λίγες μέρες στο Δήμο Πειραιά, μιας και γνώριζε ότι αυτή τη φορά πολύ δύσκολα θα τα κατάφερνε ο Ανδρέας Μπάρκουλης, ζητώντας να ταφεί στο νεκροταφείο της Ανάστασης.

Ο Δήμος Πειραιά ενημέρωσε την οικογένεια, ότι το εν λόγω νεκροταφείο αποτελεί πλέον μνημείο και δεν επιτρέπονται νέες ταφές, βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Προκειμένου, ωστόσο, ο Δήμος να τιμήσει τον Πειραιώτη ηθοποιό και με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Πειραιά, προτάθηκε να «φιλοξενηθεί»’ ο Ανδρέας Μπάρκουλης σε οικογενειακό τάφο ενός επίσης διάσημου Έλληνα ηθοποιού, προκειμένου έτσι να ταφεί και να τιμηθεί όπως του αρμόζει.

Η οικογένεια του ήταν από την αρχή αρνητική και απάντησε όχι στην πρόταση της Δημοτικής Αρχής Πειραιά.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του piraeuspress.gr, η νέα εναλλακτική πρόταση ήταν να πραγματοποιηθεί η κηδεία του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη στο νέο νεκροταφείο του Πειραιά στο Σχιστό, δημοσία δαπάνη ως ύστατο φόρο τιμής στον Πειραιώτη ηθοποιό.

Και πάλι η οικογένεια αρνήθηκε. Έτσι, για άγνωστο λόγο αποφάσισε να ταφεί ο Ανδρέας Μπάρκουλης στο Νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

 

Πηγή: piraeuspress.gr

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:42