search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10
MENU CLOSE

Γαϊδουρονήσι (Χρυσή): Ένας παράδεισος γεμάτος… αισχροκέρδεια! (Photos)

24.08.2016 12:47
Γαϊδουρονήσι (Χρυσή): Ένας παράδεισος γεμάτος… αισχροκέρδεια! (Photos) - Media

 

Την Κρήτη την λατρεύουμε. Κι αυτό γιατί συνδυάζει εκπληκτικές παραλίες, υπέροχα χωριά, γευστικό φαγητό, πολύ προσιτές τιμές και αληθινή φιλοξενία. Γι’αυτό και προτρέπουμε να την επισκεφτείτε, όχι μία, αλλά πολλές φορές.

Αυτό που συναντήσαμε στο Γαϊδουρονήσι όμως, ως ταξιδιώτες, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Κρήτης- και μη σας πω και για τα δεδομένα της Μυκόνου.

Όποιος βρεθεί στο νομό Λασιθίου, δεν γίνεται να μην επισκεφτεί το γνωστό Γαιδουρονήσι ή αλλιώς νήσος Χρυσή. Πρόκειται για ένα μικρό εξωτικό νησί στο Λιβυκό Πέλαγος, μια ώρα απόσταση με το πλοίο από την Ιεράπετρα, που προστατεύεται από το Natura 2000, ως «περιοχή έντονου φυσικού κάλλους» και φιλοξενεί το μεγαλύτερο φυσικώς σχηματιζόμενο δάσος Λιβανέζικου κέδρου στην Ευρώπη. Τα δε νερά της Χρυσής είναι κρυστάλλινα και πεντακάθαρα, ενώ η παραλία της έχει λεπτή άμμο με πολλά κοχύλια. Οπότε, ναι, είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Διαβάστε περισσότερα στο airnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:03