search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:36
MENU CLOSE

Συνάντησε τον έρωτα της ζωής του αλλά ξέχασε να πάρει το τηλέφωνο της – Τι έκανε για να την εντοπίσει;

24.08.2016 16:15
Συνάντησε τον έρωτα της ζωής του αλλά ξέχασε να πάρει το τηλέφωνο της – Τι έκανε για να την εντοπίσει;  - Media

Τι κάνει κάποιος όταν συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του και ξεχάσει να πάρει το τηλέφωνο της; Τι κάνει όταν γνωρίζει μόνο το μικρό της όνομα και τίποτε άλλο;

 

Τι κάνει κάποιος όταν συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του και ξεχάσει να πάρει το τηλέφωνο της; Τι κάνει όταν γνωρίζει μόνο το μικρό της όνομα και τίποτε άλλο;

Ο Νίκ Χόμπτον από το Χάμσαιρ, είχε πάει σε μια συναυλία στην πόλη του, μαζί με την παρέα του. Εκείνο το απόγευμα ήθελε μόνο να μείνει στο σπίτι του αλλά οι προτροπές των φίλων του τον έπεισαν και πήγε στη συναυλία.

Βαριόταν αφόρητα και έπινε αργά την μπύρα του στο συναυλιακό χώρο. Άκουγε αδιάφορα τις μπάντες να παίζουν τραγούδια και να εναλλάσσονται στη σκηνή. Μέχρι που πρόσεξε μια κοπέλα λίγο μακρύτερα του που τον κοίταζε έντονα.

Ήταν από τις γυναίκες που άρεσαν στον Νικ. Λεπτή με γλυκό πρόσωπο και ένα υπέροχο χαμόγελο όπως λέει. Ο Νικ άφησε την παρέα του και την πλησίασε. Μίλησαν, στην αρχή διστακτικά αλλά όσο περνούσε η ώρα ο Νικ και η Φρέια (αυτό είναι το όνομα της) άρχισαν να νιώθουν υπέροχα ο ένας δίπλα στον άλλον.

Γελούσαν, τραγουδούσαν, έπιναν μπύρες, συζητούσαν. Κάποια στιγμή η συναυλία τελείωσε. Ο Νικ έτρεξε στους φίλους του να τους πει ότι θα φύγει μόνος του. Για την ακρίβεια με την Φρέια. Μόλις επέστρεψε στη θέση του, η Φρέια και η παρέα της είχαν εξαφανιστεί.

Ο Νικ έπεσε σε μαύρη κατάθλιψη. Ήξερε μόνο το όνομα της κοπέλας και ότι μένει στην περιοχή Χόρφιλντ. Θα έσκαγε εάν δεν την έβλεπε ξανά.  Από την επόμενη κιόλας ημέρα πήγε στο Χόρφιλντ και άρχισε να περπατάει σε κάθε δρόμο σε κάθε στενό με έναν και μόνο σκοπό. Να την πετύχει.

Μάταια, δεν κατάφερε τίποτε. Τότε του γεννήθηκε μια ιδέα. Γέμισε όλες τις στάσεις λεωφορείου του Χόρφιλντ με αφίσες. Είχε το όνομα του, το πρόσωπο του και έγραφε σε όλες πως ψάχνει μια γυναίκα που ονομάζεται απλά Φρέια. Στο κάτω μέρος της αφίσας είχε γράψει το τηλέφωνο του.

«Γνωρίζετε την Φρέια» έγραφε η αφίσα. Οι μέρες περνούσαν βασανιστικά για τον Νικ, ώσπου ένα βράδυ τα μεσάνυχτα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Ένα φιλικό ζευγάρι της Φρέια είδε την αφίσα στη λεωφόρο Φίλτον, το είπε στην ίδια εάν γνώριζε κάποιον Νικ και αφού τους είπε πως ναι, τον είχε συναντήσει σε μια συναυλία, το ζευγάρι αποφάσισε να τους φέρει σε επαφή.

Ο Νικ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ειδικά αφού κανόνισε να ξανασυναντηθεί μαζί της. Τώρα όπως λέει ο ίδιος πρωταρχικός του σκοπός είναι να πάει να κατεβάσει όλες τις αφίσες από τις στάσεις, γιατί ήδη έχουν ξεκινήσει οι φάρσες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:32