search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Ο Νάιτζελ Φάρατζ στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ – Θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωσή του

24.08.2016 19:28
Ο Νάιτζελ Φάρατζ στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ - Θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωσή του     - Media

 

Ο Νάιτζελ Φάρατζ σχεδιάζει να μιλήσει σε μια προεκλογική εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπός του.

Ο Βρετανός τάσσεται κατά της μετανάστευσης και πρωτοστάτησε στην εκστρατεία για να αποχωρήσει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Τραμπ, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές οι οποίες θα διεξαχθούν την 8η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, χαιρέτισε τη νίκη του Brexit, χαρακτηρίζοντας το πλήγμα στις πολιτικές ελίτ της Βρετανίας και της ΕΕ καλό οιωνό για τον ίδιο ενόψει της αναμέτρησης του Νοεμβρίου, όταν ελπίζει ότι η «αντισυστημική» διάθεση των ψηφοφόρων θα συμβάλει να κερδίσει.

Ο Φάρατζ αναμένεται να αναφερθεί κατά την ομιλία του στην εκδήλωση του Τραμπ στον Μισισιπή «στην ιστορία της εκστρατείας υπέρ του Brexit», σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του. Δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της πληροφορίας αυτής μέχρι στιγμής από την εκστρατεία του υποψηφίου του GOP.

Το μέλλον του Φάρατζ είναι αβέβαιο. Παραιτήθηκε από την ηγεσία του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) μετά το δημοψήφισμα, καθώς σε αυτό, όπως είπε, εκπλήρωσε τον βασικό του στόχο κατά τη διάρκεια της πολιτικής σταδιοδρομίας, η οποία κράτησε 25 χρόνια: η Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:52