search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45
MENU CLOSE

Γαλλία: Με μηνύσεις απειλεί ο Δήμος Νίκαιας όσους διαδίδουν φωτογραφίες των αστυνομικών που αναγκάσαν τη μουσουλμάνα να βγάλει το μπουρκίνι

25.08.2016 08:42
Γαλλία: Με μηνύσεις απειλεί ο Δήμος Νίκαιας όσους διαδίδουν φωτογραφίες των αστυνομικών που αναγκάσαν τη μουσουλμάνα να βγάλει το μπουρκίνι - Media

 

Με μηνύσεις φαίνεται πως απειλεί  ο δήμος της  Νίκαια τους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τις φωτογραφίες με αστυνομικούς που ανάγκασαν μια μουσουλμάνα να βγάλει το μπουρκίνι της στην παραλία.   

Οι φωτογραφίες από το περιστατικό αποτέλεσαν αφορμή για την επανεκκίνηση του διαλόγου υπέρ ή κατά της απαγόρευσης του μπουρκίνι στη Γαλλία.

Στην ανακοίνωσή του δημάρχου της Νίκαιας αναφέρεται πως η μητροπολιτική αστυνομία έκανε το καθήκον της και πως «είναι καταδικαστέες οι αντιδράσεις για το γεγονός». Ο δήμαρχος επίσης αναφέρει πως  οι αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους υπερασπιζόμενοι τις αρχές της Γαλλικής Δημοκρατίας και πως η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών στο ίντερνετ θέτει σε κίνδυνο τους ίδιους τους αστυνομικούς από ενδεχόμενες πράξεις αντιποίνων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:45