search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:13
MENU CLOSE

Διαψεύδει η Προεδρία τα δημοσιεύματα για την Κορακάκη

25.08.2016 09:26
Διαψεύδει η Προεδρία τα δημοσιεύματα για την Κορακάκη - Media

Η Άννα Κορακάκη τίμησε την Ελλάδα κατακτώντας ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά η επιτυχία της μάλλον ξεχάστηκε γρήγορα. 

 

Πηγές του Προεδρικού Μεγάρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, δεν προσκλήθηκε στην σημερινή βράβευση των Ολυμπιονικών από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Οπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως η χρυσή ολυμπιονίκης δεν είχε προσκληθεί στην εκδήλωση.

Σε επικοινωνία που είχε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον πατέρα και προπονητή της Ολυμπιονίκη, Τάσο Κορακάκη, επιβεβαιώθηκε ότι η «χρυσή» Άννα δεν προσκλήθηκε ποτέ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση και ενημερώθηκε για την ύπαρξη της, μόνο μέσα από τον Τύπο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11