search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:16
MENU CLOSE

Νορβηγίδα βουλευτής έπαιζε Pokemon Go κατά την διάρκεια ακρόασης της Βουλής!

25.08.2016 11:20
Πώς να φτιάξετε λίπασμα για τα φυτά σας από το κέλυφος των αυγών - Media

Μια Νορβηγίδα πολιτικός δέχθηκε έντονη κριτική την Τετάρτη καθώς έπαιζε Pokemon Go στο smartphone της κατά την διάρκεια ακρόασης της βουλής για την άμυνα της χώρας.

Η κάμερα εντόπισε την ηγέτη του Φιλελεύθερου κόμματος Trine Skei Grande κατά την διάρκεια επιτροπής για την άμυνα και τα εξωτερικά ζητήματα να πιάνει ένα Πόκεμον – δεν έχει διαλευκανθεί ακόμα ποιο ήταν – αφού έκανε μια ερώτηση σε μια ομάδα ειδικών στα στρατιωτικά θέματα.

Οι Φιλελεύθεροι αποτελούν έναν σημαντικό υποστηρικτή του συνασπισμού που έχει την εξουσία αλλά δεν έχει την πλειοψηφία στην βουλή (κάτι που είναι εφικτό με το σύστημα της Φιλανδίας), συνασπισμός ο οποίος ηγείται από τον πρωθυπουργό Erna Solberg.

«Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τις ευθύνες μας στην συμμαχία του NATO και του Αρκτικού κύκλου στα σοβαρά. Μιλούσαμε για πολύ σημαντικά πράγματα σήμερα», δήλωσε στην daily VG ο αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής Oeyvind Halleraker.

H Grande δεν απάντησε αμέσως στις κλήσεις του Reuters για κάποιο σχόλιο. Η Grande έστειλε ένα SMS στην daily VG που έγραφε: «μερικοί από εμάς προσέχουμε καλύτερα όταν κάνουμε κάτι που παράλληλα που δεν χρειάζεται τόση εγκεφαλική προσπάθεια. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο».

Αργότερα είπε στην VG πως σταμάτησε να παίζει όταν άλλα μέλη της επιτροπής είπαν πως προσβάλλονται από την δραστηριότητα της. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:11