search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57
MENU CLOSE

Τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα έρχονται αποκλειστικά στον ΟΤΕ ΤV

25.08.2016 13:30
Συνεχίζεται η απεργία στον ΟΤΕ - Συγκέντρωση στο υπ. Εργασίας - Media

 

Ο ΟΤΕ ΤV έδωσε στους συνδρομητές του την ευκαιρία να είναι συνδεδεμένοι με το Ρίο από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έως και την τελετή λήξης και να μη χάσουν στιγμή από τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον πλανήτη. Πλέον, το ενδιαφέρον επιστρέφει στην Ευρώπη και τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, τα οποία παρακολουθούμε και φέτος ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στα κανάλια OTE SPORT .

Στα κινηματογραφικά ξεχωρίζουν, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, η πρεμιέρα της ταινίας Η Κυρία και το Φορτηγάκι με την εξαιρετική ερμηνεία της Μάγκι Σμιθ, στο OTE CINEMA 1HD το υποψήφιο για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας αντιπολεμικό δράμα από την Εσθονία, Μανταρίνια, το sequel Ted 2 με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, αλλά και το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Happiness στο OTE CINEMA 2, όλα σε πρώτη προβολή, ενώ στο FOX, δεν χάνουμε την πρεμιέρα του 3ου κύκλου The Strain από τον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. 

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO. 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα κανάλια ΟΤΕ SPORT συντονίστηκαν έτσι ώστε μη χάσουμε λεπτό από τις πολλές συγκινήσεις που επιφύλαξαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Αυτή ήταν η προθέρμανση για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τα όσα θα μεταφέρει ο OTE TV ζωντανά, αποκλειστικά και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, ξεκινώντας με το ποδόσφαιρο, όπου και τη φετινή σεζόν βλέπουμε τις δυο μεγαλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης, σε συλλογικό επίπεδο.

Αυτή την εβδομάδα παρακολουθούμε τον τρόπο που θα προκύψουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους στο UEFA Champions League (Τρίτη 23/8, 21.45 Ρόμα-Πόρτο OTE SPORT 1HD, Μονακό-Βιγιαρεάλ OTE SPORT 2HD, Χάποελ Μπερ Σεβά-Σέλτικ OTE SPORT 3HD, Βικτόρια Πλζεν-Λουντογκόρετς OTE SPORT 4HD και Λέγια Βαρσοβίας-Ντάνταλκ ΟΤΕ SPORT 5HD, Τετάρτη 24/8, 21.45 ΑΠΟΕΛ-Κοπεγχάγη OTE SPORT 1HD, Μάντσεστερ Σίτι-Στεάουα Βουκουρεστίου OTE SPORT 2HD, Γλάντμπαχ-Γιούνγκ Μπόις OTE SPORT 3HD, Σάλτσμπουργκ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ OTE SPORT 4HD και Ροστόφ-Άγιαξ OTE SPORT 5HD). Την Πέμπτη 25/8, στις 18.00 συνδεόμαστε με το στούντιο του OTE TV και την εκπομπή “UEFA Champions League Group Stage Pre Show”, και ενημερωνόμαστε για όσα αφορούν στην κλήρωση της διοργάνωσης, την οποία βλέπουμε αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD.

Την ίδια ημέρα, στις 20.00 μεταφερόμαστε και στη Δανία, για τον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι, μετά το 3-0 που πανηγύρισε στο “Απ. Νικολαΐδης”. Μετά τη λήξη ακούμε όσα έχουν να πουν οι πρωταγωνιστές (22.00). Την Παρασκευή 26/8 στις 14.00 η ομάδα του ΟΤΕ TV αποκαλύπτει μέσω της εκπομπής “UEFA Europa League Group Stage Pre Show” κάθε λεπτομέρεια που πρέπει να γνωρίζουμε, πριν την κλήρωση που αρχίζει στις 14.30 και μεταδίδεται αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD.

Το ποδόσφαιρο μονοπωλεί το ενδιαφέρον και το Σαββατοκύριακο. Στην Αγγλία, η Μπέρνλι “χρέωσε” τη Λίβερπουλ με την πρώτη της ήττα, στη φετινή Premier League (2-0) και για την 3η αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τότεναμ (14.30, ΟΤΕ SPORT 1HD). Την ίδια ημέρα, η Λέστερ αποπειράται να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη για φέτος, επί της Σουόνσι, ενώ η ευχάριστη έκπληξη των δυο πρώτων ημερών, Χαλ υποδέχεται στις 19.30 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο (OTE SPORT 1HD) που επίσης έχει 2/2, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Κυριακή 28/8, στις 18.00 (OTE SPORT 1HD) τη Γουέστ Χαμ, μετά το άνετο 1-4 επί της Στόουκ, στο “Μπριτάνια”.

Στην Ισπανία, η δεύτερη αγωνιστική στη La Liga Santander ξεκινάει την Παρασκευή 26/8, με το παιχνίδι Μπέτις-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (21.45, OTE SPORT 2HD). Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε πρεμιέρα χωρίς τους τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, αλλά ο Γκάρεθ Μπέιλ έπαιξε για το 0-3 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο “Ανοέτα”. Στη δεύτερη ημέρα, η “βασίλισσα” υποδέχεται στο “Μπερναμπέου” τη Θέλτα (Σάββατο 27/8, 21.15 OTE SPORT 2HD). Η Ρεάλ θέλει άλλες τρεις νίκες, για να δημιουργήσει νέο ρεκόρ διαδοχικών επιτυχιών στο πρωτάθλημα, καθώς είναι στο 13-0, με το 16-0 να κρατά από τη σεζόν 1960-61. Την ίδια ημέρα, στις 23.15, στο OTE SPORT 7HD παρακολουθούμε την αντίδραση της Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά το 1-1 με την Αλαβές στο “Βιθέντε Καλδερόν” για να συναντήσει τη Λεγκανές, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ιστορίας της στην ελίτ των ισπανικών πρωταθλημάτων (23.15, OTE SPORT 7HD). Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε την Μπέτις (6-2), με τον Λουίς Σουάρες να κάνει χατ τρικ και σειρά έχει η επίσκεψη στη Μπιλμπάο, την Κυριακή 28/8 στις 21.15 (OTE SPORT 2HD). Την ίδια ημέρα η Σεβίλλη αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ (23.15, OTE SPORT 2HD), στο πρώτο ματς μετά το εντυπωσιακό 6-4 επί της Εσπανιόλ του Ρομπέρτο. Oι Καταλανοί υποδέχονται τη Μάλαγα, την Παρασκευή 26/8, στις 23.00 (OTE SPORT 8HD).

Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη αγωνιστική και στην Serie A TIM. H Κίεβο στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 της Ίντερ που αυτήν την Κυριακή 28/8, στις 19.00 υποδέχεται την Παλέρμο (OTE SPORT 2HD). Η Μίλαν χρωστά τους τρεις βαθμούς του ματς με την Τορίνο στον τερματοφύλακα της, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος απέκρουσε εκτέλεση πέναλτι των φιλοξενούμενων, στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και κράτησε το 3-2 για αποτέλεσμα. Οι “ροσονέρι” επισκέπτονται το Σάββατο 27/8, στις 21.45 τη Νάπολι, (OTE SPORT 1HD). Μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη, η πρωταθλήτρια Γιουβέντους αντιμετωπίζει εκτός τη Λάτσιο, νικήτρια του πιο απολαυστικού αγώνα της εκκίνησης: του 3-4 στην Αταλάντα (Σάββατο 27/8, 19.00, OTE SPORT 2HD). Ο Κώστας Μανωλάς ήταν μέλος στην 11αδα της Ρόμα που πανηγύρισε το 4-0 επί της Ουντινέζε του Ορέστη Καρνέζη, αλλά τραυματίστηκε και αποχώρησε προ του τέλους. Αναμένεται να επιστρέψει στο ρόστερ την Κυριακή 28/8, στις 21.45, οπότε η παρέα του αγωνίζεται εκτός με την Κάλιαρι (OTE SPORT 1HD).

Στο πρόγραμμα προστίθεται από αυτήν την εβδομάδα και η Bundesliga, με το παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό της Μπάγερν Μονάχου με τη Βέρντερ Βρέμης, όπου αγωνίζεται ο Θάνος Πέτσος (Παρασκευή 26/8, 21.30, OTE SPORT 1HD). Το Σάββατο 27/8 στις 16.30 συνδεόμαστε μέσω του ΟΤΕ SPORT 2HD με το Ντόρτμουντ και βλέπουμε την ομάδα του Παπασταθόπουλου να αντιμετωπίζει την Μάιντς. Την ίδια ώρα ξεκινά και ο αγώνας της Άουγκσμπουργκ, όπου αγωνίζεται ο διεθνής τερματοφύλακας Γιάννης Γκέλιος και ο επίσης διεθνής αριστερός μπακ Κώστας Σταφυλίδης, με τη Βόλφσμπουργκ (OTE SPORT 7HD), αλλά και το Κολωνία-Ντάρμσταντ (OTE SPORT8HD).  Το Σάββατο 27/8 κάνει πρεμιέρα και η Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου που παίζει εκτός έδρας με την Γκλάντμπαχ. Ο αγώνας αρχίζει στις 19.30 και μεταδίδεται από το OTE SPORT 6HD. Την Κυριακή 28/8 στις 16.30 ξεκινάει το Χέρτα Βερολίνου-Φράιμπουργκ και το παρακολουθούμε στο OTE SPORT 3HD.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Grand Prix του Βελγίου στη Formula 1, με την εκπομπή “Grand Prix” και τον Αντρέα Παλομπαρίνι (13.00, OTE SPORT 5HD) να παρέχει όλες τις πληροφορίες πριν τον 13ο αγώνα του πρωταθλήματος την Κυριακή 28/8 στις 14.45 (OTE SPORT 5HD). Tης βαθμολογίας ηγείται ο Λούις Χάμιλτον, με 217 βαθμούς και τον ακολουθεί ο Νίκο Ρόσμπεργκ, με 198.

Το US Open, το τελευταίο Grand Slam της σεζόν, ξεκινά και το Eurosport HD θα είναι εκεί προσφέροντας όπως πάντα μοναδικό θέαμα από τις τις κορυφαίες συναντήσεις των σπουδαιότερων αθλητών από το χώρο του τένις (Δευτέρα 29 Αυγούστου, 19:00).

ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ

Στην υπηρεσία OTE Cinema On Demand έρχονται δυο μεγάλα blockbuster, το παιδικό Jungle Book (Το Βιβλίο Της Ζούγκλας) που ξαναφέρνει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μόγλη αλλά και η περιπέτεια φαντασίας The Huntsman: Winter’s War (O Κυνηγός: H μάχη Του Χειμώνα) με τους Κρις Χέμσγουορθ, Τζέσικα Τσαστέιν και Σαρλίζ Θερόν. Επίσης, την εξαιρετική ερμηνεία της Μάγκι Σμιθ στην κομεντί The Lady In The Van (Η Κυρία και το Φορτηγάκι), στον ρόλο μίας εκκεντρικής άστεγης που ζει με το βανάκι της μπροστά στο σπίτι ενός θεατρικού συγγραφέα στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’60, μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand.

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Red Carpet Premieres του OTE CINEMA 1HD, θα προβληθούν το εξαιρετικό αντιπολεμικό δράμα από την Εσθονία, Μανταρίνια, που ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας (Πέμπτη 25/8, 21.00), αλλά και το sequel Ted 2, με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και το αθυρόστομο λούτρινο αρκουδάκι του, με την φωνή του Σεθ ΜακΦάρλαν (Κυριακή 28/8, 21.00, ζώνη Sunday Blockbuster). Θα προηγηθεί η προβολή της πρώτης ταινίας, Ted, στις 18.30. Στο ίδιο κανάλι και στην Ζώνη Action κάνει πρεμιέρα η ταινία Η Κατάρα Του Ντάουνερς Γκρόουβ (Δευτέρα 29/8, 21:00), ένα θρίλερ μυστηρίου σε σενάριο του συγγραφέα Μπρετ Ίστον Έλις ενώ την επόμενη μέρα (Τρίτη 30/8, 21:00) βλέπουμε σε πρώτη προβολή την ταινία Hits, μια μαύρη κωμωδία που εξερευνά την φύση της διασημότητας στην Αμερική του 21ου αιώνα.

Στο OTE CINEMA 2 έρχεται σε πρώτη προβολή στην Ζώνη Doc O Clock το βραβευμένο ντοκιμαντέρ Happiness (Παρασκευή 26/8, 22.00), ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος σε ταινίες γουέστερν θα προβληθεί ένα από τα διασημότερα γουέστερν όλων των εποχών, Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος του Σέρτζιο Λεόνε, με τον Κλιντ Ίστγουντ, τον Λι Βαν Κλιφ και τον Έλι Γουάλας (Τρίτη 30/8, 22.00). Τέλος την Τετάρτη 31/08, στις 22:00, στην ζώνη Ladies Night, σε Α’ Προβολή παίζει η βραβευμένη στις Κάννες ταινία Η Ιστορία της Nahid για μια διαζευγμένη γυναίκα που προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της εν τω μέσω μιας συντηρητικής κοινωνίας.

Στο Village Cinema HD κάνει πρεμιέρα η ταινία Warrior με τον Τομ Χάρντι στον ρόλο ενός πρώην μποξέρ που επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι και αποφασίζει να πάρει μέρος σε έναν μεγάλο αγώνα Μικτών Πολεμικών Τεχνών και τους Τζόελ Έτζερτον και Νικ Νόλτε (Δευτέρα 29/8, 21.00). Στο FOX η σειρά τρόμου με την υπογραφή του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, The Strain, επιστρέφει με τον 3ο κύκλο την Δευτέρα 29/8 στις 23.30.   

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Στα ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε με ενδιιαφέρον την πρεμιέρα του WWII:Drain the Ocean και ανακαλύπτουμε 7 από τα σημαντικότερα ευρήματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που κρύβονται στον ωκεανό (Κυριακή 28/8,  21.00, National Geographic Channel). Την Τρίτη 30/8 στις 23.00 έρχεται στον ΟΤΕ TV ο 12ος κύκλος της βραβευμένης με 16 Emmy σειράς ντοκιμαντέρ  Deadliest Catch για το ρίσκο που έχει η καθημερινότητα των ψαράδων καβουριών στην Αλάσκα, καθώς χαρακτηρίζεται ως το πιο θανατηφόρο επάγγελμα στον κόσμο (Discovery Channel).

ΜΟΥΣΙΚΗ

Τα 2016 MTV Video Music Awards έρχονται σε ζωντανή μετάδοση, την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 03:00, από το Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Από όλα τα βραβεία που παρουσιάζονται κάθε χρόνο, τα MTV VMA είναι τα πιο απρόβλεπτα, με εξωπραγματικές εμφανίσεις, συναρπαστικές συμμετοχές και μια λίστα από πολλούς διάσημους καλεσμένους.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 30 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του

OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:57