search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:02
MENU CLOSE

Τάσος Κορακάκης: Κανείς δεν μας είπε τίποτα! – Τι απαντούν Ισίδωρος Κούβελος και Μανώλης Κολυμπάδης

25.08.2016 18:31
Τάσος Κορακάκης: Κανείς δεν μας είπε τίποτα! - Τι απαντούν Ισίδωρος Κούβελος και Μανώλης Κολυμπάδης - Media
 
Έντονη αναστάτωση στους κόλπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει δημιουργήσει η απουσία της Άννας Κορακάκη από την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο ποιός παράγοντάς της είχε την ευθύνη για την πρόσκλησή της.
 
Τόσο η αθλήτρια όσο και ο πατέρας της εξέφρασαν έντονα παράπονα για το ατυχές περιστατικό, με την Κορακάκη με ανάρτησή της σε facebook να δηλώνει ότι ουδέποτε προσκλήθηκε. Από την πλευρά του, ο προπονητής και πατέρας της Αννας, Τάσος Κορακάκης, μιλώντας στο ΑΜΠΕ περιέγραψε όλα όσα έχουν συμβεί από την Τετάρτη το βράδυ: «Δεν μας ενημέρωσε κανείς. Αν θα πάμε στο Προεδρικό Μέγαρο και πότε θα πάμε. Το μάθαμε από 3-4 δημοσιογράφους που με πήραν τηλέφωνο. Εως τις 22:00 δεν με είχε πάρει κανείς. Αργά το βράδυ πήρα τον κ. Καπράλο και μου είπε ότι έπρεπε να είχα ειδοποιηθεί και ότι δεν έκανε αυτός τις προσκλήσεις».
 
Ο Τάσος Κορακάκης προσέθεσε: «Πριν φύγουμε από τη Βραζιλία, είχαμε μιλήσει με το αρχηγείο της Ολυμπιακής Επιτροπής. Τους εξηγήσαμε ότι η Άννα θα πάει διακοπές. Αν η επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γινόταν πριν τις 30 του μηνός θα θέλαμε να μας ενημερώσουν 1-2 μέρες πριν, για να αλλάξει η Άννα τα εισιτήρια. Δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε ο κ. Κούβελος, ούτε ο κ. Κολυμπάδης».
 
Όσον αφορά την επικοινωνία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο προπονητής της Άννας είπε: «Στις 12 το βράδυ με πήρε ο Πρόεδρος. Κατάλαβε ότι αυτό που έγινε ήταν λάθος. Ένα λάθος που δεν εμπλέκεται ο ίδιος. Μας είπε ότι όταν επιστρέψει η Άννα θα μας υποδεχτεί στο Προεδρικό Μέγαρο». Ο Τάσος Κορακάκης επεσήμανε ότι εξεπλάγησαν: «Πραγματικά πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν μας έχουν πάρει ούτε να μας ζητήσουν μία συγγνώμη. Ακόμη και στην περίπτωση που ήταν ανθρώπινο λάθος-όσο μεγάλο κι αν είναι- δεν μας πήρε κανείς να μας ζητήσει συγγνώμη. Εκτός από τον κ. Καπράλο δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο».
 
Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο, Ισίδωρος Κούβελος δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι «ενημερώθηκα για την εκδήλωση όταν έμπαινα στο αεροπλάνο. Πώς να πάρω κάποιον τηλέφωνο και ποιον να ενημερώσω; Εστειλα μήνυμα στο γραμματέα της ΕΟΕ να προσκαλέσει όλους τους αθλητές. Τους ανέφερα ονομαστικά. Εγώ ενημέρωσα μόνο τους αθλητές που ήμασταν μαζί στο αεροπλάνο. Πώς να έπαιρνα τηλέφωνο μέσα από το αεροπλάνο. Μην τρελαθούμε τελείως. Εχουμε προηγούμενα με την κοπέλα; Είναι τρελό πράγμα αυτό».
 
Ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής στο Ρίο Μανώλης Κολυμπάδης τόνισε στο ΑΜΠΕ πως δεν πήρε καμία εντολή να ενημερώσει αθλητές: «Η συνάντηση οριστικοποιήθηκε την Τετάρτη 7:30- 8:00 το βράδυ. Από το αρχηγείο δεν πήρα καμία εντολή να ενημερώσω τους αθλητές. Δεν ανέλαβα καμία τέτοια ευθύνη. Αλλά πρέπει να τονίσουμε ότι η συνάντηση κανονίστηκε χθες το βράδυ».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:02