search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:54
MENU CLOSE

Τρεις νεκροί στον Καναδά από επίθεση με τόξο

26.08.2016 04:59
Καναδάς: Lockdown 28 ημερών στο Τορόντο - Απαγορεύσεις και πρόστιμα για τον κορωνοϊό - Media

Τρεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν από επίθεση με τόξο που έγινε στο ανατολικό Τορρόντο, στον Καναδά. Σύμφωνα με την αστυνομία για την επίθεση αυτή, συνελήφθη ένας άντρας.

Σε ένα παράλληλο περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση κτιρίου στο κέντρο της πόλης, αργότερα χθες. Η εκκένωση έγινε για προληπτικούς λόγους μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου, σύμφωνα με δηλώσεις του ντετέκτιβ Μάικ Κάρμπον, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ωστόσο, δεν γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως η υπόθεση αυτή, σχετίζεται με την προηγούμενη ή σχετικά με το περιεχόμενο του πακέτου.

Όλα τα θύματα ήταν ενήλικες, ενώ ένας άλλος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Κάρμπον.

Η εφημερίδα “National Post” δημοσίευσε ότι τα τρία θύματα δέχτηκαν επίθεση με τόξο, στο γκαράζ ενός σπιτιού στο Τορόντο, ενώ αφέθηκαν να αιμορραγούν στον δρόμο της εισόδου του σπιτιού.

Η κάμερα ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος, κατέγραψε τουλάχιστον ένα θύμα να έχει καλυφθεί με μουσαμά, ενώ τα θύματα, ήταν δύο άντρες και μία γυναίκα.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο για την υπόθεση αυτή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:54