search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:47
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 26-08-2016

26.08.2016 05:11
Νέα είσοδος επιχειρηματία στον Τύπο – Θα επενδύσει σε δύο εφημερίδες - Media

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα για τις 26-08-2016.

 

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα για τις 26-08-2016.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Εκβιάζουν μέχρις εσχάτων για το διογκωμένο έλλειμμα”.

Η εφημερίδα γράφει ότι: “Την ώρα που ο τ. εισαγγελέας και νυν αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης για θέματα Διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος διέσωζε με τη δήλωσή του την τιμή της Ελλάδας, οι δανειστές, μέσω της επιτρόπου Μαριάνε Τίσεν, δείχνουν αποφασισμένοι να εκβιάσουν μέχρις εσχάτων τη χώρα για να σώσουν τον υπόδικο Ανδρέα Γεωργίου”.

 

ΕΘΝΟΣ: “13 κλειδιά για να εκ-καθαρίσετε τον ΕΝΦΙΑ”.

Η εφημερίδα σημειώνει: “Δεκατρείς νέους κωδικούς – κλειδιά με βάση τους οποίους η Εφορία έχει υπολογίσει το τελικό ύψος του ΕΝΦΙΑ του 2016 και ειδική επισήμανση για κενά και παραλείψεις στα στοιχεία των ακινήτων περιέχουν τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ που θα αρχίσουν να αναρτώνται στο Taxis από την προσεχή Δευτέρα 29 Αυγούστου”.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Μπλοκάρουν” την έκδοση οριστικών συντάξεων”.

Η εφημερίδα γράφει ότι: “Μπλοκάρει “επ’ αόριστον” η έκδοση οριστικών αποφάσεων κύριας σύνταξης για 150.000 ασφαλισμένους που παίρνουν μόνο την προσωρινή και οι οποίοι θα περιμένουν άγνωστο για πόσους μήνες μέχρι τα Ταμεία να βγάλουν την τελική τους κύρια σύνταξη”.

 

ΕΣΤΙΑ: “Υπό κατάρρευση τα έσοδα του κράτους”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι: “Η συγκυβέρνησις ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων, που ευρίσκεται στην εξουσία τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο, ελάχιστα έχει να επιδείξει ως προς την αύξηση των δημόσιων εσόδων: Καμμία ιδιωτικοποίησις δεν επιταχύνθηκε, κανένα σοβαρό σχέδιο για την πάταξη της φοροδιαφυγής δεν εφαρμόσθηκε, ενώ η φοροκαταιγίδα που επέλεξε να εξαπολύσει έφερε μόνο πρόσκαιρα και σποραδικά αποτελέσματα”.

 

Η ΑΥΓΗ: “Από τους νταβατζήδες στο νταβατζιλίκι”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα: “Την πολιτική προστασία των καναλαρχών, που θα ήθελαν να ακυρώσουν τη διαδικασία αδειοδότησης, ώστε να παρατείνουν το καθεστώς αυθαιρεσίας και λειτουργίας με δανεικά και αγύριστα από τις τράπεζες, αυτών που ο Κ. Καραμανλής αποκαλούσε κάποτε “νταβατζήδες”, ανέλαβε η ΝΔ”.

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: “Η φοροκαταιγίδα ξέσπασε τον Ιούνιο”.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: “Επιπλέον φόρους 1 δισ. ευρώ κατέβαλαν οι φορολογούμενοι τον Ιούνιο, σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2015, λόγω των μνημονιακών μέτρων που τέθηκαν από τότε σε εφαρμογή. Τα περισσότερα από τα επιπλέον έσοδα προήλθαν από τους “άδικους” -κατά την κυβέρνηση- έμμεσους φόρους”.

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: “Συλλαλητήριο ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ”.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: “Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα άλλα φτωχά λαϊκά στρώματα να διαδηλώσουν ενάντια στην αντεργατική -αντιλαϊκή πολιτική και τα νέα σχέδια κυβέρνησης-κεφαλαίου-ΕΕ για παραπέρα τσάκισμα του εργατικού-λαϊκού εισοδήματος, με μείωση μισθών και συντάξεων, τσάκισμα των ασφαλιστικών και άλλων εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων που έχουν απομείνει, καθώς και στις άλλες αναδιαρθρώσεις πολύμορφης ενίσχυσης του κεφαλαίου για έξοδο από την κρίση σε όφελός του και γι ανάκαμψή του”.

 

ΤΑ ΝΕΑ: “Κραυγές και ψίθυροι”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “Οι παρενέργειες από την εμπλοκή της κυβέρνησης στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ μετά την αυστηρή παρέμβαση της Κομισιόν φαίνεται πως ανοίγουν νέο κύκλο καχυποψίας με την Ευρώπη που θα έχει επιπτώσεις στην επόμενη φάση της διαπραγμάτευσης”.

 

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “Ιδιωτικά σχολεία – Άριστα στην παρανομία”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “Ένα χαοτικό και ανέλεγκτο τοπίο με φαινόμενα ασύδοτης λειτουργίας, χωρίς τήρηση ούτε στοιχειωδών προϋποθέσεων νομιμότητας, αναδεικνύουν οι έλεγχοι του υπουργείου Παιδείας στα ιδιωτικά σχολεία της χώρας”.

 

KONTRA NEWS: “Τινάζουν στον αέρα τη συμφωνία για τη διάσωση του Μαρινόπουλου”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “Στον αέρα κινδυνεύει να τιναχτεί η συμφωνία τραπεζών και προμηθευτών για τη διάσωση του Μαρινόπουλου, η οποία υπονομεύεται ανοιχτά από μεγάλες ξένες αλυσίδες τροφίμων που επιδιώκουν να επιβάλλουν την απόλυτη κυριαρχία στην Ελληνική αγορά και να κλείσουν όλα τα μεγάλα ελληνικά σούπερ μάρκετ που έχουν απομείνει”.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: “Στόχος οι τράπεζες”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: “Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος αφελληνισμού ελληνικών τραπεζών. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στη συνάντησή του με το προεδρείο της ΟΤΟΕ εξέφρασε εμμέσως πλην σαφώς τους φόβους του”.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Με νέο “αγκάθι” στις Βρυξέλλες”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι: “Στη μάχη της διαπραγμάτευσης -και μάλιστα με περισσότερα προβλήματα από ό,τι… υπολόγιζε πριν από λίγες ημέρες, λόγω ΕΛΣΤΑΤ- επανέρχεται από τη Δευτέρα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37