search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Αυτή η καλλονή είναι η νέα Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας (Photos)

26.08.2016 06:28
Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας κατηγορείται για δωροδοκία - Media

Με την έναρξη της δίκης της Ντίλμα Ρούσεφ το ενδεχόμενο να καθαιρεθεί οριστικά είναι μεγάλο, με τον  Μισέλ Τεμέρ να γίνεται και Πρόεδρος της χώρας και η κατά 42 χρόνια νεότερη σύζυγός τους Μαρτσέλα Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας.

Πριν από λίγους μήνες η εφημερίδα Daily Mail την είχε αποκαλέσει «Μαρία Αντουανέτα» και «Κάρλα Μπρούνι» της Βραζιλίας, λόγω της εκρηκτικής της εμφάνιση η οποία μαγνητίζει κάθε φορά τα βλέμματα, αλλά και εξαιτίας των υπέρογκων ποσών που δαπανά για την εμφάνισή της καθώς και τον πολυτελή βίο που διάγει.  Η Μαρτσέλα Τεμέρ ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη για ψώνια, το Μιλάνο και το Παρίσι, έχει υπηρέτριες και η δημόσιες εμφανίσεις της αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το γούστο της στην ακριβή ραπτική.

Λατρεύει να πηγαίνει τον 7χρονο γιό της στο σχολείο και να ασχολείται με το σπίτι αλλά και με την ίδια, γράφει το περιοδικό, και αναλύει δύο επισκέψεις της στον δερματολόγο. Κάποιες φορές τρώει στο εστιατόριο με τον 75χρονο σύζυγό της τον οποίο «αγαπάει ως την τρέλα».
 

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν

«Te amo, te amo, te amo» , της είχε πει από την πρώτη στιγμή ο Μισέλ Τεμέρ, από το τηλέφωνο, αφού πρώτα την συνόδευσε στο σπίτι της. Ο Τεμέρ ήταν τότε αρχηγός πολιτικού κόμματος. Η εφημερίδα Financial Times έχει γράψει ότι η Μαρτσέλα έχει δηλώσει για τον Τεμέρ: «Εγώ ένιωθα σαν να ήταν 30 ετών». Και πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή τον βρήκε «εξαιρετικά χαριτωμένο».

Όταν συνάντησε τον Τεμέρ η Μαρτσέλα είχε μόλις εκλεγεί Miss Paulinia,  μιας πόλης 80.000 κατοίκων κοντά στο Σάο Πάολο. Στη συνέχεια εξελέγη αναπληρωματική στο Σάο Πάολο

Από την στιγμή που παντρεύτηκε, η Μαρτσέλα έβαλε τέλος στους διαγωνισμούς ομορφιάς. Εγινε πολύ διακριτική στη δημόσια ζωή και ασχολείται με τα παιδιά της. Αρχισε να σπουδάζει Νομικά για να πάρει ένα πτυχίο και ετοιμάζεται πυρετωδώς να γίνει Πρώτη Κυρία αν η τύχη χαμογελάσει τον Τεμέρ. Η Μαρτσέλα θα ανέβει τότε στη μεγάλη σκηνή της χώρας, μαζί με την αδελφή της Φερνάντα, η οποία προκάλεσε κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση στη Βραζιλία το 2011 όταν πόζαρε γυμνή για το Playboy.
Η αδελφή της Μαρτσέλα ζει μια χλιδάτη ζωή με σαμπάνια, ψώνια και διακοπές.Αλλά και η μητέρα της ζει πλέον στην Μπραζίλια, κοντά της, με νταντά, μαγείρισσα και δύο υπηρέτριες.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45