search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Απίστευτο: Έκλεψαν τις ρόδες και τα λάστιχα από 48 αυτοκίνητα! (Photos)

26.08.2016 13:16
Απίστευτο: Έκλεψαν τις ρόδες και τα λάστιχα από 48 αυτοκίνητα! (Photos) - Media
 
Μέχρι τώρα είναι συνηθισμένο -και οδυνηρό, είναι αλήθεια…- να κλέβονται αυτοκίνητα ολόκληρα ή πράγματα που βρίσκονται μέσα σε αυτά ή κάποια ανταλλακτικά. Αυτή τη φορά, όμως, οι ληστές είχαν νέο στόχο: τα λάστιχα και τις ζάντες 48 αυτοκινήτων που βρίσκονταν σε μάντρα.
Συγκεκριμένα, οι ληστές εισέβαλλαν σε πωλητήριο της Chevrolet στην πόλη Τάιλερ του Τέξας και ξήλωσαν τα λάστιχα και τις ζάντες από 48 ολοκαίνουργια οχήματα, ζημιώνοντας την επιχείρηση κατά 250.000 δολάρια.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, οι ληστές μπήκαν στη μάντρα με τα αυτοκίνητα, απενεργοποίησαν το φωτισμό και έκλεψαν τα λάστιχα και τις ρόδες, τα οποία και φόρτωσαν σε φορτηγάκι και διέφυγαν, προκαλώντας, μάλιστα, κατά τη διαδικασία και ζημιές σε μερικά από τα αυτοκίνητα.
Κατά τα φαινόμενα, το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό: η αστυνομία έχει καταγράψει τουλάχιστον άλλες δύο αντίστοιχες κλοπές στο Τέξας, ενώ υπολογίζει ότι το όλο «κόλπο» διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:58