search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:07
MENU CLOSE

Έρχεται το νέο Samsung Galaxy Note 7

26.08.2016 14:12
Έρχεται το νέο Samsung Galaxy Note 7 - Media

 

Το φθινόπωρο ξεκινά με την έλευση του νέου Samsung Galaxy Note 7 σε όλα τα καταστήματα WIND στις 16 Σεπτεμβρίου ενώ όσοι ενδιαφερόμενοι προχώρησαν σε προπαραγγελία της συσκευής θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το μοναδικό smartphone ήδη από τις 2 Σεπτεμβρίου.

Το Samsung Galaxy Note7 διαθέτει τέλεια συμμετρική σχεδίαση συνδυάζοντας στυλ και πρακτικότητα. Η διπλή κυρτή οθόνη αλλά και οι καμπύλες στο πίσω μέρος το καθιστούν όμορφο, άνετο και εύκολο στο κράτημα ενώ χαρακτηριστικό του γνώρισμα παραμένει το S Pen, που  προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές και χρήσιμες λειτουργίες.

Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών παραμένουν ασφαλή χάρη στη νέα τεχνολογία σάρωσης της ίριδας. Το Galaxy Νote 7 διαθέτει υψίστης ασφαλείας τεχνολογία για προστασία περιεχομένου. Σε αντίθεση με ένα δακτυλικό αποτύπωμα, η ίριδα έχει ένα μοναδικό μοτίβο το οποίο δεν είναι κοινό ακόμη και σε πανομοιότυπα δίδυμα. Η μεγαλύτερη μπαταρία, ο  επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος και η απλοποιημένη συνδεσιμότητα ολοκληρώνουν το τελευταίας τεχνολογίας smartphone.

Για περισσότερες πληροφορίες ή προπαραγγελία επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα WIND ή το www.wind.gr .

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48