search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18
MENU CLOSE

Το μυθικό ποσό που διεκδικεί ο Αλβάρο από την Αθηνά Ωνάση

27.08.2016 14:41
Πωλήθηκε το υπερπολυτελές σπίτι του Ωνάση στο Λονδίνο για 18,6 εκατ. λίρες (Photos) - Media

Όσο το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο βρίσκεται σε εξέλιξη αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αλβάρο να αποκτά αρκετά εκατομμύρια ευρώ περισσότερα στον λογαριασμό του μετά το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το γερμανικό site  Bunde.de ο Αλβάρο διεκδικεί από τη χρυσή κληρονόμο το αστρονομικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση

Με τους δύο να μένουν πλέον χωριστά, το γερμανικό site  Bunte.de, αναφέρει πως ο ίδιος είναι και πάλι ερωτευμένος, ενώ δεν αποκλείεται να δει τον λογαριασμό του να ανεβαίνει, μόλις βγει το διαζύγιο με την Αθηνά.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Αθηνά έχει αλλάξει τις κλειδαριές στα σπίτια τους σε Φλόροιντα και Βέλγιο, με την ίδια να θέλει να βγάλει τον Αλβάρο εντελώς από τη ζωή της. Σημειώνεται πως σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, ο Αλβάρο δικαιούται 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα ανά έτος γάμου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18