search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:32
MENU CLOSE

Γάλλος εστιάτορας αρνήθηκε να σερβίρει δυο γυναίκες επειδή φόραγαν μαντίλα (Video)

28.08.2016 17:39
Γάλλος εστιάτορας αρνήθηκε να σερβίρει δυο γυναίκες επειδή φόραγαν μαντίλα (Video) - Media

Ένας εστιάτορας στην πόλη Tremblay-en-France, μακρινό προάστιο του Παρισιού, αρνήθηκε να σερβίρει δυο γυναίκες καθότι έφεραν μαντίλα.  Σύμφωνα με μαρτυρίες οι γυναίκες μπήκαν στο εστιατόριο Le Cénacle για να φάνε. Τότε ο επικεφαλής της κουζίνας τις έδιωξε από το κατάστημα λέγοντας πως «όλοι οι μουσουλμάνοι είναι τρομοκράτες»

To βίντεο από το περιστατικό τράβηξε η μία από τις δύο γυναίκες όπου ακούγεται μια εξ αυτών να λέει πως  «δεν θέλουμε να μας σερβίρουν ρατσιστές», με τον εστιάτορα να απαντάει οτι «οι ρατσιστές δεν σκοτώνουν ανθρώπους».Όπως φαίνεται στο βίντεο ο εστιάτορας ζητάει από τις δύο γυναίκες πολλές φορές να εγκαταλείψουν τα μαγαζί λέγοντας «εγώ είμαι το αφεντικό εδώ».

Η δημοσιοποίηση του βίντεο αυτού ώθησε τη Γαλλίδα υπουργό Δικαιωμάτων Λοράνς Ροσινιόλ να καταθέσει διάβημα στο διακυβερνητικό συμβούλιο εναντίον του ρατσισμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:32