search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Τηλεοπτικές άδειες: Τι θα φάνε, τι θα πιούνε και που θα… κοιμηθούνε οι καναλάρχες

29.08.2016 12:13
Τηλεοπτικές άδειες: Τι θα φάνε, τι θα πιούνε και που θα… κοιμηθούνε οι καναλάρχες - Media

 

Απομονωμένοι και χωρίς καμία δυνατότητα επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον θα παραμείνουν οι ενδιαφερόμενοι για τις τηλεοπτικές άδειες για όσο διάστημα κρατήσει η διαδικασία.

Οι αντιπροσωπείες αναμένεται να φτάσουν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας από νωρίς το πρωί, προκειμένου να λάβουν μέρος στη δημοπρασία των αδειών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, που υπογράφει ο Γρηγόρης Μελάς, οι υποψήφιοι θα έχουν στη διάθεσή τους διάφορα σάντουιτς, σαλάτες, γλυκά, γιαούρτια, παγωτά, νερά, αναψυκτικά, χυμοί, ισοτονικά, γάλα, καφές με κουλούρια, κρουασάν, κέικ, μπισκότα και τσουρέκια, ενώ έχουν επιλέξει τα φαγητά τους από το μενού που περιέχει:

Για μεσημεριανό: Μοσχαράκι κοκκινιστό με μακαρόνια ή Κοτόπουλο με ρύζι και λευκή σάλτσα λαχανικών ή Μπιφτέκι κοτόπουλο με λαχανικά ή Μπιφτέκι ανάμεικτο μοσχάρι 80% και χοιρινό 20% με πατάτες φούρνου ή Μοσχαράκι νουα με ρύζι και πατάτες φούρνου ή Ταλιατέλες με κιμά ή Μελιτζάνες γεμιστές με κιμά και κρέμα ή Μπριάμ λαχανικών φούρνου.

Για βραδινό: Ρολό χοιρινό γεμιστό με τυριά και πιπεριές ή Ρολό χοιρινό με πατάτες φούρνου και ρύζι ή Κοτόπουλο με πατάτες ή Μουσακά ή Παστίτσιο ή Κινέζικο πιάτο γλυκόξινο κοτόπουλο με νούντλς ή Τομάτες γεμιστές με ρύζι!

Αν μάλιστα κάποιος θελήσει να ξεκουραστεί θα υπάρχουν ράντζα, τα οποία μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:26