search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:22
MENU CLOSE

Ο πιο περίεργος θάνατος κατά τη διάρκεια του σεξ – Πέθανε από το… ρούφηγμα της ερωμένης του

29.08.2016 13:39
Ο πιο περίεργος θάνατος κατά τη διάρκεια του σεξ – Πέθανε από το… ρούφηγμα της ερωμένης του  - Media

Μπορεί να είναι ίσως και ο πιο παράξενος θάνατος που έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Πέθανε από το ρούφηγμα της ερωμένης του. 

 

Μπορεί να είναι ίσως και ο πιο παράξενος θάνατος που έχει καταγραφεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Πέθανε από το ρούφηγμα της ερωμένης του.

Ο 17 χρονος Χούλιο Γκονζάλες από το Μεξικό τις τελευταίες ημέρες πετούσε στα σύννεφα. Είχε συνάψει σχέση με μια γυναίκα 7 χρόνια μεγαλύτερη του και από ότι έλεγαν οι φίλοι του, επρόκειτο για μια όμορφη γυναίκα. Τα ραντεβού τους άρχισαν να γίνονται ερωτικά ραντεβού στο σπίτι της.

Χθες η οικογένεια Γκονζάλες κάθισε σε πλήρη απαρτία στο Κυριακάτικο μεσημεριανό τραπέζι. Αμέσως η μητέρα του Χούλιο παρατήρησε πως ο γιος της είχε στο λαιμό του μια τεράστια πιπιλιά. Μια πιπιλιά που του προκάλεσε η ερωμένη του, σε στιγμές αχαλίνωτου ερωτικού παροξυσμού.

Εκεί που τα αστεία και τα πειράγματα από τα άλλα του αδέρφια για την πιπιλιά, έδιναν και έπαιρναν, το γέλιο του Χούλιο πάγωσε. Προσπάθησε να ψελλίσει κάτι μα δεν τα κατάφερε. Άρχισε να έχει σπασμούς και στη συνέχεια κατέρρευσε.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, ήταν αργά. Ο 17χρονος είχε πεθάνει. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν ότι έπαθε εγκεφαλικό. Η νεκροψία νεκροτομή έδειξε μεγάλη πιθανότητα πως το εγκεφαλικό μπορεί να προήλθε από το ρούφηγμα και από την πιπιλιά στο λαιμό.

Πιο συγκεκριμένα οι γιατροί εικάζουν πως το αδίσταχτο ρούφηγμα, προκάλεσε θρόμβωση η οποία είχε συνέπεια ο Χούλιο να πάθει εγκεφαλικό. Πλέον οι γονείς του έχουν στραφεί δικαστικά κατά της 24χρονης ερωμένης του γιου της, την οποία κατηγορούν ως άμεσα υπεύθυνη για τη δολοφονία του.

Πάντως το ρούφηγμα και οι πιπιλιές δεν είναι τόσο αθώες. Ένα άλλο περίεργο περιστατικό είχε συμβεί στη Νέα Ζηλανδία με θύμα μια 20χρονη γυναίκα, η οποία έμεινε παράλυτη από την αριστερή της πλευρά εξαιτίας του ρουφήγματος από τον φίλο της.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:21