search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Ροζ σκάνδαλο και διαζύγιο για το «δεξί χέρι» της Κλίντον – Ο σύζυγός της έκανε sexting δίπλα στον 4χρονο γιο τους (Photos)

29.08.2016 20:22
Ροζ σκάνδαλο και διαζύγιο για το «δεξί χέρι» της Κλίντον - Ο σύζυγός της έκανε sexting δίπλα στον 4χρονο γιο τους (Photos) - Media

 

 

 

Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τη βοηθό της Χίλαρι Κλίντον και τον σύζυγό της έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες έπειτα από ένα δημοσίευμα της New York Post που εμφανίζει τον δεύτερο να κάνει sexting και να στέλνει μάλιστα φωτογραφία στην οποία δίπλα του βρισκόταν ο 4χρονος γιος του.

Ο λόγος για την Huma Abedin, το δεξί χέρι της υποψήφιας των Δημοκρατικών για την προεδρία της Αμερικής και τον σύζυγό της Anthony Weiner ο οποίος έχει εμπλακεί ακόμα δύο φορές σε παρόμοιο σκάνδαλο. Η πρώτη φορά ήταν το 2011 όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί από το Κογκρέσο και η δεύτερη το 2013 όταν αποσύρθηκε από την κούρσα για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης.

Ο Weiner με την Abedin κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου όταν ήταν υποψήφιος για δήμαρχος της Νέας Υόρκης στην οποία παραδέχτηκε ότι έστελνε μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Η αποκάλυψη της New York Post όμως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έτσι η 40χρονη Abedin ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή της να χωρίσει από τον 51χρονο σύζυγό της.

«Έπειτα από μία μακρά και επίπονη σκέψη και προσπάθειες στον γάμο μου, αποφάσισα να χωρίσω από τον σύζυγό μου», ανέφερε η ανακοίνωση της Abedin και συνέχιζε: «Ο Anthony και εγώ παραμένουμε αφοσιωμένοι να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τον γιο μας, που είναι το φως της ζωής μας. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:05