search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:26
MENU CLOSE

Ο χαμένος γιος του Μαραντόνα γνώρισε τον θρυλικό πατέρα του μετά από 30 χρόνια

30.08.2016 10:18
Στο νοσοκομείο μέχρι τη Δευτέρα ο Μαραντόνα - Media

Ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής του, απολαμβάνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα τζούνιορ, ο οποίος πλέον διάγει το 29ο έτος της ζωής του.

 

Ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής του, απολαμβάνει ο Ντιέγκο Μαραντόνα τζούνιορ, ο οποίος πλέον διάγει το 29ο έτος της ζωής του. Πρόκειται για τον «καρπό» του παράνομου έρωτα που είχε πριν από σχεδόν 30 χρόνια ο «ζωντανός θρύλος» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με την Κριστιάνα Σινάγκρα, την εποχή που ο «Ντιεγκίτο» έκανε τα «μαγικά» του στην Ιταλία, οδηγώντας την Νάπολι στην κατάκτηση του καμπιονάτο και του -τότε- κυπέλλου UEFA.

Το τελευταίο διάστημα, ο τζούνιορ ζει στο Μπουένος Αϊρες απολαμβάνοντας την οικογενειακή «θαλπωρή», καθώς είναι πλέον και …επισήμως υιός του πατέρα του. Βέβαια για να φτάσει στην σημερινή αποδοχή, ο 29χρονος Μαραντόνα πέρασε πολλά και δύσκολα χρόνια, όσον αφορά στις σχέσεις με τον γενήτορα του, καθώς ο   για πολλούς κορυφαίος παίκτης στην Ιστορία, δεν τον είχε αναγνωρίσει.

Την περασμένη Πέμπτη, ο τζούνιορ μαζί με την 18χρονη ετεροθαλή αδελφή του, Γιάνα, συνάντησαν στο Μπουένος Αϊρες τον διάσημο πατέρα τους… «Επιτέλους! Είμαι χαρούμενος, είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Δευτέρας ο Μαραντόνα τζούνιορ και πρόσθεσε: «Δεν χορταίνω να τον έχω αγκαλιά και να τον κοιτώ. Είναι πολύ δυνατό συναίσθημα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ήμουν ιδιαίτερα φορτισμένος. Εχω έναν απίστευτο πατέρα».

Λίγο μετά τον …οικογενειακό δείπνο, ο 55χρονος Μαραντόνα, δήλωσε ενώπιον δημοσιογράφων, απευθυνόμενος στον τζούνιορ: «Είσαι υιός μου. Και μοιάζεις στον πατέρα σου», ενώ από την πλευρά του ο 29χρονος Ντιέγκο σχολίαζε στο Twitter: «Είναι απίστευτο συναίσθημα. Περιμέναμε 30 χρόνια για να μοιρασθούμε αυτήν την ευτυχία»…

Όπως αναφέρει σε σχετική δημοσίευμα η εφημερίδα της Αργεντινής «Nacion», ο Πάπας Φραγκίσκος, ζήτησε από τον Μαραντόνα -σε συνάντηση τους το 2015- να αναγνωρίζει δημοσίως την πατρότητα του 29χρονου τζούνιορ. Όσον αφορά στο τυπικό μέρος, το 1995, δικαστήριο της Ιταλίας, επισημοποίησε ότι ο μικρός είναι υιός του Μαραντόνα, δίνοντας του το ονοματεπώνυμο, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Σινάγκρα και αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του να αποκτήσει και την υπηκοότητα της Αργεντινής. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:24