search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:57
MENU CLOSE

Το στριπτίζ του βγήκε ξινό: Τον έπιασε η γυναίκα του την ώρα που η καλλιτέχνιδα επιδείκνυε τα κάλλη της (Video)

30.08.2016 14:15
Τρια κορίτσια χόρευαν για να γυρίσουν κλιπάκι για το tik tok και πίσω τους ένα ζευγάρι «χόρευε» και εκείνο στο κρεβάτι (Video) - Media

Η αντίδραση της γυναίκας του ήταν η αναμενόμενη: Ταύρος εν υαλοπωλείο

 

Είπε ο άνθρωπος να βγει με την παρέα του και να ξεδώσει. Να πάει να πιει ένα ποτάκι, να πει δυο, τρία αστεία με τους φίλους του, να γελάσει το χειλάκι του τέλος πάντων.   

Το είχε ανακοινώσει στη σύζυγο του κάποιες μέρες πριν και εκείνη είχε απαντήσει με ένα χαμόγελο, και ένα καταφατικό κούνημα του κεφαλιού της. Το μεγάλο βράδυ έφτασε και ο ήρωας της ιστορίας μας βγήκε με τους φίλους του.

Πήγαν για φαγητό μετά για ποτό και στο τέλος κάποιος από την παρέα πέταξε την ιδέα να πάνε σε στριπτίζ. Όλοι συμφώνησαν. Σε λίγη ώρα βρισκόντουσαν στο μαγαζί. Η ώρα περνούσε και λίγο το αλκοόλ, λίγο οι καλλίγραμμες χορεύτριες, έφεραν την παρέα στο τσακίρ κέφι.

Κάποια στιγμή τρεκλίζοντας και με ένα χαζό χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, ο ήρωας μας, ζήτησε έναν πριβέ χορό. Μια εξωτική χορεύτρια προσφέρθηκε. Ο άνδρας κάθισε στην καρέκλα και η καλλιτέχνιδα με το φιδίσιο κορμί άρχισε να λικνίζεται μπροστά στο πρόσωπο του.

Πριν προλάβει να καταλάβει τι είχε συμβεί εμφανίσθηκε από το πουθενά η σύζυγος του, η οποία τον παρακολουθούσε στενά από την αρχή της εξόδου του. Όρμησε στη χορεύτρια την οποία έσπρωξε με ορμή και στη συνέχεια επιτέθηκε στον άνδρα της που καθόταν αποχαυνωμένος στο σκαμνί, με το χαμόγελο ακόμη ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51