search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:17
MENU CLOSE

Τουρκικός τύπος: Σχολείο της ISIS βρέθηκε στην Άγκυρα

31.08.2016 11:48
Τουρκικός τύπος: Σχολείο της ISIS βρέθηκε στην Άγκυρα - Media

 

Μια ενδιαφέρουσα είδηση μεταδίδει εδώ και λίγες ώρες  μερίδα του  τουρκικού τύπου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Birgun- η οποία εντάσσεται στο αντιπολιτευόμενο προς τον Ερντογάν ειδησεογραφικό πρακτορείο Dogan- εντοπίστηκε στην Άγκυρα ένα σχολείο της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για ένα πενταόροφο κτίριο το οποίο λειτουργούσε ως οικοτροφείο και είχε 30 παιδιά στις εγκαταστάσεις του.

Οι μαθητές του οικοτροφείου ήταν ηλικίας από 9 έως 17 ετών, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα Milliyet το μηνιαίο μίσθωμα είναι 4.000 τουρκικές λίρες.

Βάσει των αναφορών το ισόγειο του κτιρίου λειτουργούσε βιβλιωπολείο, ενώ βασικός σκοπός του ήταν να εκπαιδεύσει νεαρές κοπέλες ως μελλοντικές γυναίκες των μαχητών της ISIS, με την αστυνομία να επιχειρεί στους χώρους του κτιρίου για να ελέγχει ενδελεχώς τις εγκαταστάσεις.   

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00