search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:53
MENU CLOSE

«Η Ελλάδα του Γρηγόρη»

31.08.2016 13:13
«Η Ελλάδα του Γρηγόρη» - Media
 
Ένα ταξίδι  στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα  ερμηνευτή ,συνθέτη και τραγουδοποιού  Γρηγόρη Μπιθικώτση, που φέτος κλείνουν 11 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας, μέσα από τα μάτια  και τη φωνή του συνονόματου γιου του αλλά και συνεχιστή  του στα μουσικά δρώμενα, Γρηγόρη  Γρ. Μπιθικώτση  μαζί με το συγκρότημα Apurimac σε  ρόλο έκπληξη.
 
Ο «Σερ» του Ελληνικού τραγουδιού , όπως χαρακτηριστικά  τον ονόμασαν, σφράγισε με τη φωνή του αλλά και με τις προσωπικές του συνθέσεις  το Ελληνικό  τραγούδι και γαλούχησε  τρεις γενιές και  πλέον Ελλήνων.
 
Ένα μουσικό ταξίδι με τραγούδια σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας , τραγούδια κορυφαίων συνθετών που θα  αντηχούν στα αυτιά μας όσο υπάρχει Ελλάδα.
 
Από τον Τσιτσάνη τον Βαμβακάρη, το Χιώτη, τον Ζαμπέτα και τον Άκη Πάνου αλλά και τις  μεγάλες επιτυχίες που ο ίδιος συνέθεσε, έως τον Σταύρο Ξαρχάκο, τον Μάνο Χατζιδάκι  και βέβαια τον Μίκη Θεοδωράκη. Η  μεγαλοσύνη του και η  δοξασμένη  πορεία του  στο καλλιτεχνικό  χώρο συνυπήρξαν τη σεμνότητα , την πραότητα , την καλοσύνη και την υπερηφάνεια. Η ψυχή και η φωνή του , η φωνή της Ελλάδας , αντιπροσώπευσε το αυθεντικό, καλλιτεχνικό, κοινωνικό και ιστορικό γίγνεσθαι της πολύπαθης χώρας μας.
 
Τράβηξε ψηλά, πολύ ψηλά και θα βρίσκεται για πάντα στη  κορυφή .
 
ΙΝFO
 
Σάββατο 3 Σεπτέμβριου  2016 στο Μέγαρο Δουκiσσης Πλακεντίας,
 
Ώρα έναρξης  21:00, 
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50