search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:39
MENU CLOSE

Drone «αγνώστου ταυτότητας» πάνω από τη ΓΓ Ενημέρωσης (Video)

31.08.2016 17:42
Drone «αγνώστου ταυτότητας» πάνω από τη ΓΓ Ενημέρωσης (Video) - Media

 

Αναστάτωση προκλήθηκε στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όταν εντοπίστηκε ένα «αγνώστου ταυτότητας» drone να πετά πάνω από τον χώρο του κτιρίου, γύρω στις 20.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση προκειμένου να συλλάβει τον χειριστή του drone, το οποίο ενδέχεται να ανήκει σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το drone έφτασε στο ύψος του τρίτου και τέταρτου ορόφου του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας και στη συνέχεια, πέταξε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι τα drones διαθέτουν ψηφιακές κάμερες για την καταγραφή βίντεο και εικόνων υψηλής ανάλυσης. Οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κάτοχός του να το χρησιμοποίησε για να πάρει κάποιες εικόνες από την διαδικασία της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών που διεξάγεται στο κτίριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38