search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:54
MENU CLOSE

Παγκόσμια αντίδραση από «εξοργιστική διαφήμιση» Άσαντ: Καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί τις παραλίες της Συρίας (Video)

01.09.2016 05:09
Παγκόσμια αντίδραση από «εξοργιστική διαφήμιση» Άσαντ: Καλεί τον κόσμο να επισκεφτεί τις παραλίες της Συρίας (Video) - Media

 

Φαίνεται πως ο Μπασάρ Αλ Άσαντ ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως πριν από λίγες μέρες η υπηρεσία Τουρισμού της Συρίας έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις παραλίες της χώρας και συγκεκριμένα από τις παραλίες της Ταρτούς, καλώντας τον κόσμο να επισκεφτεί την χώρα.

Την ώρα που η χώρα σπαράσσεται τόσο από εμφύλιο πόλεμο όσο και από μια διεθνοποιημένη σύρραξη, με τις εικόνες των παιδιών που σκοτώνονται από τους τζιχαντιστές αλλά και από τις δυνάμεις του Προέδρου Ασσαντ που μάχονται κατά των ανταρτών στην Συρία η «ειδυλλιακή» εικόνα που παρουσιάζει το βίντεο έχει εξοργίσει μεγάλο μέρος της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Σίγουρα μέχρι πριν από πέντε χρόνια η Συρία ήταν μια πανέμορφη και ασφαλής χώρα με σημαντική ιστορία και πολιτισμό. Σήμερα η εικόνα είναι τελείως διαφορετική….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:54