search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26
MENU CLOSE

Απέβαλλαν 11χρονη από το σχολείο γιατί…το κολάν που φόραγε προκαλούσε τα αγόρια (Photo)

01.09.2016 10:56
Απέβαλλαν 11χρονη από το σχολείο γιατί…το κολάν που φόραγε προκαλούσε τα αγόρια (Photo) - Media

Ένα 11χρονο κορίτσι αποβλήθηκε από την τάξη της γιατί φορούσε κολάν το οποίο σύμφωνα με τις δασκάλες προκαλούσε τα μεγαλύτερα αγόρια του σχολείου.

Η 11χρονη Μπέλα πήγε στο σχολείο φορώντας ένα μαύρο κολάν με ροζ λουλούδια και μια ροζ μπλούζα – φόρεμα  από πάνω.  Σύμφωνα με τη μητέρα της, κάποια στιγμή η Μπέλα πήγε στον διευθυντή του σχολείου με την κατηγορία πως «παραβίαζε τον ενδυματολογικό κώδικα» του σχολείου.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του σχολείου , η νοσοκόμα μέτρησε το φόρεμα και αποφάσισε πως ήταν πολύ κοντό.

«Η νοσοκόμα μέτρησε το φόρεμα ή την μπλούζα και δεν ήταν το πλάι [που ήταν κοντό], ήταν το μπροστινό και το πίσω μέρος που  ήταν πολύ κοντά» ανέφερε ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του σχολείου.

Η νοσοκόμα ανάγκασε την κοπέλα να φορέσει ένα δανικό παντελόνι, ενώ της απαγόρευσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της.  Η Μπέλα, ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την μητέρα της, η οποία είπε πως το κολάν δεν περιλαμβάνεται στον ενδυματολογικό κώδικα που τους έχει δώσει το σχολείο.

«Μου είπαν πως ο λόγος πίσω από την απόφασή τους αυτή ήταν πως τα 13χρονα αγόρια του σχολείου δεν μπορούν να συγκρατήσουν τους εαυτούς τους γύρω από αυτό το είδος ντυσίματος. Δύο διαφορετικοί δάσκαλοι μου το είπαν αυτό! Είναι εξωφρενικό το ότι δίνουν σεξουαλικό τόνο στο ντύσιμο των παιδιών μας» έγραψε η μητέρα στο Facebook της μετά το περιστατικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26