search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:30
MENU CLOSE

Ελλάδα- Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του World Cup 2018 στον ΟΤΕ TV

01.09.2016 11:54
Ελλάδα- Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του World Cup 2018 στον ΟΤΕ TV - Media

Η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται προ της εκκίνησης των προκριματικών για το World Cup 2018 και ο ΟΤΕ TV την ακολουθεί σε αυτό το ταξίδι, προσφέροντας στους συνδρομητές του και το τελευταίο φιλικό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πριν την πρεμιέρα με το Γιβραλτάρ, την Τρίτη 6/9. Στο πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT παρακολουθούμε αυτή την εβδομάδα το πλήρες πρόγραμμα των προκριματικών για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη, σε εθνικό επίπεδο.

Στα κινηματογραφικά, το ΟΤΕ CINEMA 2 αναβαθμίζεται από την 1η Σεπτεμβρίου σε High Definition, το OTE CINEMA 1HD φιλοξενεί ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών Α’ προβολής, όπως η δραματική κομεντί In the Courtyard με την υποψήφια για Όσκαρ Κατρίν Ντενέβ, η κωμωδία Little Loopers, το βασισμένο σε νεανικό μπεστ σέλερ The Maze Runner, αλλά και το ατμοσφαιρικό Drive με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, που βραβεύτηκε στις Κάννες για τη σκηνοθεσία του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν. Επίσης, στο ΟΤΕ CINEMA 4HD κάνουν πρεμιέρα η πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά του BBC Happy Valley, η νέα σειρά μυστηρίου από την Ισλανδία Trapped, αλλά και ο 3ος κύκλος του From Dusk Till Dawn, λίγες ώρες μετά την Αμερική.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO. 

Αθλητικά

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου επιστρέφει στην ενεργό δράση  με τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρόβα τζενεράλε των διεθνών μας, στο φιλικό με την Ολλανδία, την Πέμπτη 1/9 στις 21.45, στο OTE SPORT 1HD. Το πρώτο επίσημο ματς, υπό τις οδηγίες του Μίχαελ Σκίμπε, διεξάγεται την Τρίτη 6/9, στις 21.45. Στην πρεμιέρα των World Cup 2018 European Qualifiers η Εθνική αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ, στο  Estádio Algarve Faro” της Πορτογαλίας (ΟΤΕ SPORT 1HD).

Από την Κυριακή 4/9 έως την Τρίτη 6/9 συνδεόμαστε με τα 21 γήπεδα, όπου διεξάγονται οι αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξεχωρίζουν το ματς της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας με την Ελβετία (Τρίτη 6/9, 21.45, ΟΤΕ SPORT 7HD), αυτό της δευτεραθλήτριας Ευρώπης Γαλλίας με τη Λευκορωσία (Τρίτη 6/9, 21.45, OTE SPORT 8HD), αλλά και τα παιχνίδια της Κύπρου με το Βέλγιο (Τρίτη 6/9, 21.45, ΟΤΕ SPORT 2HD) και της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την Εσθονία (Τρίτη 6/9, 21.45, OTE SPORT 3HD), δηλαδή των ομάδων που είναι στον ίδιο όμιλο με την Ελλάδα (τον 8ο).

Επίσης, οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την Κυριακή 4/9 στις 17.00 (OTE SPORT 7HD), μεταφέρονται στην Μεγάλη Βρετανία, για τον 12ο αγώνα του πρωταθλήματος MotoGP, στο σιρκουί της “Σίλβερστοουν”. Θα προηγηθούν οι ελεύθερες και οι κατατακτήριες δοκιμές.

Ταινίες και Σειρές

Στο OTE CINEMA 1HD αυτή την εβδομάδα, πρεμιέρα κάνει -σε Α’ προβολή- η δραματική κομεντί In the Courtyard με την Κατρίν Ντενέβ και τον Γκουστάβ Κερβέρν (Πέμπτη 1/9, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Την Παρασκευή 2/9 στις 21.00 βλέπουμε σε Α’ προβολή την κωμωδία Little Loopers με την συμμετοχή της ηθοποιού και τραγουδίστριας Νάταλι Ιμπρούλια, ενώ την Κυριακή 4/9 δεν χάνουμε το βασισμένο σε νεανικό μπεστ σέλερ blockbuster The Maze Runner, με ένα ανερχόμενο καστ που περιλαμβάνει τους Γουίλ Πούλτερ, Ντίλαν Ο’Μπράιεν, Κι Χονγκ Λι και Κάγια Σκολεντάριο (21.00, ζώνη Sunday Blockbuster).

To OTE Cinema 2 από την 1η Σεπτεμβρίου αναβαθμίζεται σε HD και συνεχίζει να φιλοξενεί μεγάλες ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν το δράμα δανέζικης παραγωγής Έρωτας Χωρίς Αύριο -σε Ά προβολή- για την ιστορία του ιδρυτή του θρυλικού δανέζικου ροκ συγκροτήματος Steppeulven της δεκαετίας του ’60 (Σάββατο 3/9, 00.30), το αντιπολεμικό δράμα του 1979 Ουδέν Νεώτερο από το Δυτικό Μέτωπο, μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Έριχ Μαρία Ρεμάρκ, με τους Ρίτσαρντ Τόμας, Έρνεστ Μποργκνάιν και Ίαν Χολμ (Σάββατο 3/9, 22.00), το θρίλερ Hitman: Εκτελεστής 47 (Τρίτη 6/9,  22.00) -στο πλαίσιο του αφιερώματος του μήνα σε ταινίες δράσης με την Όλγα Κιριλένκο- αλλά και το βιογραφικό δράμα Freedom Writers με την 2 φορές βραβευμένη με Όσκαρ Χίλαρι Σουάνκ στον ρόλο μιας δασκάλας, που αναλαμβάνει μία ομάδα ατίθασων παιδιών και τους αλλάζει τη ζωή (Τετάρτη 7/9,  22.00, ζώνη Ladies First ).

Στο ΟΤΕ CINEMA 4HD την Δευτέρα 05/09 κάνει πρεμιέρα η πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά του BBC Happy Valley, με διπλό επεισόδιο από τις 22.00, ενώ την Τετάρτη 07/9 ξεκινά η νέα σειρά μυστηρίου από την Ισλανδία Trapped (22.00), καθώς και ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θρίλερ From Dusk Till Dawn (23.00), λίγες ώρες μετά την Αμερική.

Στο Village Cinema HD ξεχωρίζει η πρεμιέρα του βραβευμένου στις Κάννες Drive, που εκτόξευσε τη φήμη του Δανού σκηνοθέτη Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, με τους  Ράιαν Γκόσλινγκ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Μπράιαν Κράνστον και Άλμπερτ Μπρουκς (Δευτέρα 5/9,  21.00).

Ντοκιμαντερ

Πρεμιέρες νέων ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα του OTE TV. Το Σάββατο 3/9 στις 22.00 στο Discovery Showcase HD δεν χάνουμε το υποψήφιο για βραβείο BAFTA Sherpa που αναλαμβάνει την εξερεύνηση της κουλτούρας της φυλής Σέρπα, της πνευματικής τους σύνδεσης με το Έβερεστ, αλλά και τα ρίσκα που παίρνουν για να το ανέβουν. Την ίδια ημέρα στις 22.00, ξεκινά ο νέος κύκλος επεισοδίων του Road Less Traveled που ακολουθεί τον παρουσιαστή Τζόναθαν Λεγκ σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανά την υφήλιο (Travel Channel HD). Την Δευτέρα 5/9 ξεχωρίζει ο νέος κύκλος της σειράς My Cat From Hell (22.00, Animal Planet HD), ενώ την ίδια ημέρα στις 23.00 παρακολουθούμε στο Viasat History HD το ντοκιμαντέρ My Daughter Anne Frank, το οποίο ρίχνει φως στη σύντομη ζωή της Άννας Φρανκ.

Παιδικά

To Σαββατοκύριακο 3 & 4 Σεπτεμβρίου στις 08.35, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα καινούργια επεισόδια της συναρπαστικής σειράς κινουμένων σχεδίων Marvel’s Guardians of the Galaxy στο Disney XD, όπου οι μαχητές του διαστήματος μπαίνουν σε νέες περιπέτειες για την προστασία του σύμπαντος.

Μουσική

Το πρόγραμμα του καναλιού MEZZO περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Ιταλό μαέστρο που έχει συνδέσει το όνομά του με τη διεύθυνση της βασιλικής ορχήστας του Άμστερνταμ Daniele Gatti και θα ολοκληρωθεί σε τρία μέρη ( 4, 9 και 11/9 ).

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 30 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:29