search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:50
MENU CLOSE

Επιθέσεις αυτοκτονίας Ταλιμπάν σε χριστιανικό θύλακα στο Πακιστάν-Πέντε νεκροί

02.09.2016 05:29
Επιθέσεις αυτοκτονίας Ταλιμπάν σε χριστιανικό θύλακα στο Πακιστάν-Πέντε νεκροί - Media
 
Τουλάχιστον τέσσερις βομβιστές αυτοκτονίας επιτέθηκαν νωρίς το πρωί, κατά χριστιανικής γειτονιάς, στα βορειοδυτικά του Πακιστάν, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.
 
Οι αρχές «αντέδρασαν αναλόγως» και οι τέσσερις βομβιστές είναι νεκροί, ανέφερε σε ανάρτησή του, στο Twitter, ο εκπρόσωπος του στρατού, υποστράτηγος Ασίμ Μπατζούα. Ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για άλλους νεκρούς ή τραυματίες.
 
Πάντως, τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι από τις επιθέσεις σκοτώθηκε και άλλο ένα άτομο, κατά πάσα πιθανότητα μέλος των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας, εκτός από τους δράστες.
 
Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η οργάνωση Τζαμαάτ-ουρ-Αχράρ, που συνδέεται με τους Ταλιμπάν που δρουν στο Πακιστάν, ενώ εκπρόσωπος της οργάνωσης υποστήριξε ότι από την επίθεση υπάρχουν αρκετοί νεκροί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:50