search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:05
MENU CLOSE

Ο Γιούνκερ σε στιγμές… χαλάρωσης σε ελληνική ταβέρνα μιλά για το ευρώ (Photos – Video)

02.09.2016 09:21
Ο Γιούνκερ σε στιγμές… χαλάρωσης σε ελληνική ταβέρνα μιλά για το ευρώ (Photos - Video) - Media

 

Η γερμανική εφημερίδα FAZ φιλοξενεί τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ σε μοναδικές… στιγμές σε μια ελληνική ταβέρνα. Το βίντεο και οι φωτογραφίες φιλοξενούνται από τη FAZ και τον διαδικτυακό της τόσο στα πλαίσια της καμπάνιας «Πίσω από αυτήν [την εφημερίδα] βρίσκεται ένα έξυπνο μυαλό», με τον Γιούνκερ να δίνει μια διαφορετική συνέντευξη σε στιγμές χαλάρωσης δίπλα σε μια ψαροταβέρνα διαβάζοντας την εφημερίδα του κάτω από τον γαλάζιο ουρανό, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής. 

Ο Γιούνκερ,φωτογραφίζεται σε ένα ειδυλλιακό τοπίο και επαναλαμβάνει πως η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη ήταν κάτι για το οποίο πάλεψε ο ίδιος προσωπικά και με αφορμή τον κατάλογο της ταβέρνας, υπογραμμίζει πως «αισθάνεται ευτυχής που βλέπει ακόμα τις τιμές να αναγράφονται σε ευρώ».

Από το 1995  η FAZ φιλοξενεί προσωπικότητες από όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής φωτογραφίζοντας τους να διαβάζουν την εφημερίδα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:03