search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Μπουτάρης: Δεν έχει κανένα λόγο ο Τσίπρας να κάνει μόνιμο γραφείο στη Θεσσαλονίκη

02.09.2016 12:47
Μπουτάρης: Δεν έχει κανένα λόγο ο Τσίπρας να κάνει μόνιμο γραφείο στη Θεσσαλονίκη - Media

 

Την απόφαση του πρωθυπουργού να δημιουργήσει γραφείο στη Θεσσαλονίκη σχολίασαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε: «Πιστεύω ότι δεν έχει κανέναν λόγο ο πρωθυπουργός να ανακοινώνει τη δημιουργία μόνιμου πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να πραγματοποιεί συχνά επαφές με τους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να συζητούν όλοι μαζί τα προβλήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής».

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, σχολίασε: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πυροτέχνημα επικοινωνιακού χαρακτήρα, ενόψει της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Αντί αυτού θα προτιμούσα να φανεί συνεπής και να εφαρμόσει τις εξαγγελίες που έκανε στις 13/9/2014, στα εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ, δηλαδή στο περιβόητο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ), Κυριάκος Λουφάκης, επισήμανε ότι «είναι κάτι θετικό, αρκεί να είναι μία ουσιαστική κίνηση»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:16