search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:31
MENU CLOSE

«Το μπιφτέκι που τρώγαμε ήταν “φονικό όπλο”» – Μαρτυρία για την μαραθώνια διαδικασία στην ΓΓΕΕ

04.09.2016 14:03
«Το μπιφτέκι που τρώγαμε ήταν "φονικό όπλο"» - Μαρτυρία για την μαραθώνια διαδικασία στην ΓΓΕΕ - Media

 

Στέλεχος μιας εκ των εταιρειών που διεκδίκησαν τηλεοπτική άδεια εξιστορεί την εμπειρία του από τη μαραθώνια διαδικασία και περιγράφει τις όχι και τόσο καλές συνθήκες που έζησαν για περισσότερες από 66 ώρες.

Η μαρτυρία του στελέχους, που διατήρησε την ανωνυμία του, περιγράφει ως “σύγχρονη έξοδο του Μεσολογγίου”, όταν γνωστοποιήθηκε πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε και μπορούσαν να φύγουν από το κτίριο της ΓΓΕΕ.

Στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής αναφέρει πως “από τον στρατό είχα να νιώσω τόσο κουρασμένος και τόσο βρώμικος. Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα πως οι εμπνευστές αυτού του τύπου διαγωνισμού είχαν προβλέψει εξαρχής και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των συμμετεχόντων για να αποπροσανατολίσουν τους συμμετέχοντες”.

Όπως τονίζει βρίσκονταν σε ένα γραφείο 40-50τμ που είχε μετατραπεί σε δωμάτιο και εκεί συνυπήρχαν επί τρία μερόνυχτα έξι άτομα, άντρες και γυναίκες, με κλειστά παράθυρα διαρκώς. Μάλιστα, σημειώνει πως δεν υπήρχε πρόνοια για τη συνύπαρξη και γυναικών.

Για τις τουαλέτες λέει πως “δεν πρέπει να είχαν καθαριστεί τις ημέρες πριν το διαγωνισμό και θύμιζαν τουαλέτα πλοίου της άγονης γραμμής, με τα χαρτιά υγείας να γεμίζουν τον χώρο της τουαλέτας”. Σημειώνει δε πως “παρά τις άθλιες συνθήκες στην τουαλέτα, κάποιοι ζητούσαν να πάνε εκεί για να ανοίξουν το παράθυρο και να πάρουν λίγο καθαρό αέρα”.

Όσον αφορά στο φαγητό κάνει λόγο για φαγητό της κακιάς ώρας και ότι δεν υπήρχε καμία σχέση με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί σολομών. Όπως είπε, οι προμήθειες είχαν γίνει για δύο ημέρες και ζέσταιναν το φαγητό στον φούρνο μικροκυμάτων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το μπιφτέκι που έτρωγαν “φονικό όπλο”.

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως καλό φαγητό έφαγαν μόνο την τρίτη ημέρα γιατί παρήγγειλαν απ’ έξω, καθώς οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν είχαν προβλέψει πως η διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει τρεις ημέρες.

Τελειώνοντας την περιγραφή του, δήλωσε πως ένιωσε “σαν να δημιούργησαν ένα hot spot για υποψήφιους καναλάρχες που διεκδικούν κι αυτοί μια άδεια όχι παραμονής, αλλά άδεια τηλεοπτικού καναλιού”.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:31