search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:11
MENU CLOSE

Στο Καζακστάν αντιμετωπίζουν το κυκλοφοριακό με… στρουθοκαμήλους (Video)

05.09.2016 05:31
Στο Καζακστάν αντιμετωπίζουν το κυκλοφοριακό με… στρουθοκαμήλους (Video) - Media

Έναν διαφορετικό τρόπο να πάει κόντρα στην κίνηση βρήκε ένας άντρας στο Καζακστάν. Αν και αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν το ποδήλατο για να φτάσουν στην ώρα τους στην δουλειά τους, ειδικά τις πρωινές ώρες όταν η κίνηση είναι μεγάλη, ο συγκεκριμένος άντρας έφτασε σε άλλο επίπεδο την έννοια «δεν κολλάμε στην κίνηση.»

Ο άντρας βγήκε στον αυτοκινητόδρομο πάνω σε μια… στρουθοκάμηλο και άρχισε να τρέχει μεταξύ των οχημάτων.Το βίντεο έχει γίνει viral από τη στιγμή που ανέβηκε στο ίντερνετ ,με μια φωνή να ακούγεται στο βίντεο να λέει «ωω! Θεέ μου τι έγινε μόλις τώρα; »

Ωστόσο, αν και το βίντεο έχει κατακλύσει το ίντερνετ, πολλοί ήταν εκείνοι που αμφιβάλλουν για την αυθεντικότητα του βίντεο με την αστυνομία του Καζακστάν να εξετάσει το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης για να διαπιστώσουν τι γίνεται με το εν λόγω περιστατικό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:11