search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:20
MENU CLOSE

Ο Μέσι αποκαλύπτει την ομάδα που θέλει να κλείσει την καριέρα του και δεν είναι η Μπαρτσελόνα

05.09.2016 10:03
Ο Μέσι αποκαλύπτει την ομάδα που θέλει να κλείσει την καριέρα του και δεν είναι η Μπαρτσελόνα - Media

 

Ο πιο σπουδαίος ποδοσφαιριστής των ημερών μας και ένας από τους σημαντικότερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου αποκάλυψε την επιθυμία του για την ομάδα που θέλει να τερματίσει την καριέρα του.

Ο 29χρονος Αργεντινός που βρίσκεται στην Βαρκελώνη από τα 14 χρόνια του, είπε ότι θα ήθελε να τελειώσει το ποδόσφαιρο παίζοντας στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της πόλης του στην Αργεντινή την Newell’s Old Boys.

O Μέσι ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην συγκεκριμένη ομάδα το 1994 σε ηλικία 7 ετών και ήταν το παιδικό του όνειρο κάποια στιγμή να παίξει στην μεγάλη ομάδα. «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να επέστρεφα» είπε ο Μέσι προσθέτοντας ότι ήταν το παιδικό του όνειρο. «Η ζωή μου βέβαια άλλαξε και με πήγε σε άλλο δρόμο κάτι βέβαια το οποίο δεν έχω μετανιώσει».

Ο Μέσι μπαίνει στην 13η του σεζόν στην Μπαρτσελόνα έχει περισσότερες από 350 συμμετοχές και έχει πετύχει 314 γκολ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15