search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:58
MENU CLOSE

Οι διακοπές στη Σύρο διάσημου οσκαρικού ηθοποιού (Photos)

06.09.2016 06:45
Οι διακοπές στη Σύρο διάσημου οσκαρικού ηθοποιού (Photos) - Media

 

Τα ελληνικά νησιά συνεχίζουν να αποτελούν δημοφιλής προορισμούς για τις καλοκαιρινές διακοπές πολλών στάρ του Χόλιγουντ.Αυτή τη φορά ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Γουίλκινσον είναι αυτός που απολαμβάνει τον ήλιο και τις θάλασσες της Ελλάδας στο νησί της Σύρου.  

Ο Άγγλος ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές του, στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων, έχοντας φιλική παρέα για συντροφιά. Μένει σε πολυτελή ξενοδοχείο και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτησε να απολαμβάνει το μπάνιο του στην περιοχή «Αστέρια»

 

Ο Τομ Γουίλκινσον έχει βρεθεί δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ, για τους ρόλους του στις ταινίες Μυστικά της Κρεβατοκάμαρας (In the Bedroom, 2001) και Μάικλ Κλέιτον(Michael Clayton, 2007). To 1997 κέρδισε το Βραβείο BAFTA Β” Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Άντρες με τα Όλα τους (The Full Monty, 1997). Το 2009 κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα και το Primetime Emmy Award B” Aνδρικού Rόλου για Μίνι Σειρά ή Ταινία για το ρόλο του ως Μπέντζαμιν Φράνκλιν στο John Adams, ενώ επίσης έχει προταθεί 4 φορές για Χρυσή Σφαίρα (Normal, Michael Clayton, Recount, John Adams).

 

 

 

 

Πηγή: cyclade24.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24